Melyik whisky-t szokás jéggel, illetve jég nélkül fogyasztani?
Ha tényleg a szokásokat vesszük, akkor a blended whiskyket (blended scotch whisky, mezei „Irish whiskey” és mezei „Canadian whisky”) szokás – gyakran még a drágábbakat is.
Az amerikai whiskyt (bourbon, rye, stb.) is szokták, de annál talán kevésbé általános. A malátawhiskyt (minden, aminek „malt whisky”–re végződik a neve) pedig nem igazán szokták.
De sokkal inkább ízlés kérdése, mindegyiket érdemes kipróbálni jég nélkül is. Ha túl meleg a whisky (mert 30 fok van a lakásban), akkor is eldöntheted, hogy jég vagy félóra hűtő.
"Számomra önmagában nem egy nagy ízélmény a whisky. Szódával, vagy kólával a legjobb."
Legalábbis az a whisky, amit Te szoktál inni.
"Számomra önmagában nem egy nagy ízélmény a whisky. Szódával, vagy kólával a legjobb."
Mondjuk lehet nem a Spar-ban kapható kommersz sz.rokból kéne kiindulni, amelyek alapból nem jók semmire csak maximum koktélhoz.
Egy igazi minőségi single malt scotch próbája után megváltozna a vélemény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!