Whiskyt hűtve szokás fogyasztani ill. tárolhatom hűtőben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 20:50
1/10 anonim válasza:
Én fagyasztóba tárolom, de tárolhatod hűtőben is.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. máj. 11. 22:13
4/10 Phoney válasza:
Egy viszkit akkor kell hűtőbe tenni vagy jégkockázni, ha rossz íze van (általában ez a 2-4 ezer Ft-os kategória).
Minőségit szobahőmérsékleten.
5/10 anonim válasza:
Így van a jó whiskyt tilos hűteni, vagy jégkockázni, mert elveszik az íze illetve torzul.
6/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2011. máj. 12. 19:36
7/10 anonim válasza:
Akkor ezek szerint amit a balatonon én ittam Johny Walker Red Label Whiskey az rosszminőségűnek számít? Mert az étterembe jégkockával kaptam, és tudtommal elég jó sétáló jános bácsi termése.
8/10 A kérdező kommentje:
az még pont beleesik a 4000 forintos kategóriába, én a Jim Beam-et is jegezem pedig az se olcsóbb annál
2011. máj. 14. 22:37
9/10 A kérdező kommentje:
ezt mondjuk nem így akartam írni xD
2011. máj. 14. 22:37
10/10 Phoney válasza:
ma 22:22: Igen, a JW Red Label nem arra való, hogy magában idd szobahőmérsékleten.... egyébként egy átlag étteremben eléggé alsó-középkategóriás az égetettszesz-kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!