Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholista vagyok, ha többszö...

Alkoholista vagyok, ha többször is iszom egyedül rosszkedvemben?

Figyelt kérdés

Régebbi pszichológusom szekírozott folyamatosan, hogy függő vagyok meg bla bla, ezzel szemben az új csak azt mondta hogy egyenlőre nem gáz, ha nem rendszeres, pedig gyógyszerre iszom. Tudatában vagyok annak alapból h nem kéne innom, de a jelenlegi kilátástalanságomból (viszonylag rövid ciklus még, kb 1 hét) csak így tudok lelkileg szabadulni. Megpróbáltam külső cucc nélkül, de semmi nem változott, a problémaforrásra pedig rá vagyok utalva.

Azért is aggódom, mert amikor kivagyok, akkor a józanabb állapotomban is várom, hogy kiüthessem magam és ez eléggé megijeszt, tekintve, hogy közeli családban is több alkoholista volt.

2017. dec. 27. 23:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
És most miújság veled?
2020. júl. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!