Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szilveszterre milyen extrém,...

Szilveszterre milyen extrém, vagy hülye italkombinációkat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagy ivós társasággal leszek, dieselt, meg jager- sört biztos iszunk. Ehhez hasonló vagy ezeknél durvább keverékekre gondolok.

Másnap, hányás nem számít. Csak emlékezetesen erős és undorító koktélokat kérnék.

2017. dec. 25. 00:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Koktélok közül nézz utána a Long Island Ice Tea-nek vagy a Zombie-nak, mindkettőbe egy rahedli rövid kell, habár egyik sem "hülye", vagy "extrém", szóval lehet h nem megfelelő a célnak.
2017. dec. 25. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Rosszul vagyok az ilyen agyatlan söpredék emberektől.

Nálatok ez a divat, hogy összefossátok magatokat öntudatlanul? Undorító ganék.

2017. dec. 25. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Savanyú káposzta leve három kanál olajjal és egy kis tejjel.

Ez után mindegy, mit iszik, durva este lesz.

2017. dec. 25. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Egy jó barátom annó a 18. születésnapján kikért vagy 5 féle felest, össze öntötte egy pohárba + valami rostos levet rá. KO garantálva.
2017. dec. 25. 14:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) végre egy hasznos válasz.
2017. dec. 25. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Életem egyik legdurvább részegsége és messze a legdurvább másnapja 2 éve történt vele Szilveszterkor. Kb. délután 2-től hajnali 5-ig ittam. Eleinte főleg vodka, jager, és sör ment de azokból jó sok. Illetve fél liter energiaital is. Aztán egy kevés whisky és pálinka is ezidáig volt bő fél liter tömény meg 3 sör, de akkor sem volt még gond. A problémák éjfélkor kezdődtek mikor már amúgy is erősen ittas állapotban megittam egy nagy pohár pezsgőt, majd bekevertem 0.25l vodkát 0.5l energiaitalt és 0.75l pezsgőt aztán 5 óráig azt is mind megittam. Így összesen durván 8 deci töményet 1 liter pezsgőt 3 sört meg 1 liter energiaitalt. Közbe persze folyamatosan ettem. 5-kor feküdtem le hulla részegen, reggel 9-kor keltem de nem emlékszem a hazaútra. Otthon visszafeküdtem aztán felkeltem 3-kor és még mindig ittas voltam. Aztán este 6-tól kb. másfél napig másnapos voltam. Ezt a történetet azért meséltem el hogy tudd nagyon nem jó mindenfélét összeinni. Jager-sörrel amúgy jól megy tényleg. Esetleg igyatok vodka narancsot vagy whisky-kólát de én azt mondom pezsgőt max. koccintásra éjfélkor, mert az a töménnyel elég gyilkos és az energiaitallal is vigyázzatok. Mondom nekem olyan kegyetlen másnapom soha nem volt mint akkor.
2017. dec. 25. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Zacher úrnál hány emberre foglaljak szállást nektek??
2017. dec. 27. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
" Mókamester "
2017. dec. 27. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudom már régi kérdés, de hátha tudjátok még valamikor hasznosítani:D 18 évesen ittunk olyat, hogy külön poharakban sör, bor, pezsgő, jäger, vodka, egymás után lehúzva, utána lehetett egyből futni rókázni. Aztán egyik haverom egyszer bekeverte a whiskyjét kólával, utána derült ki, hogy a kólásüvegben 16%-os házi bor volt. Becsületére váljék, hogy így is megitta, közben azért vágott fejeket:D Meg még ott vannak az olyan csodakoktélok, amiket még mi sem mertünk kipróbálni, mint a sivatagi csiga (vodka és bele egy tojássárgája) vagy a vasbeton, ami olyan lehet, mint a neve (ötször fél deci különböző tömény összeöntve, lehetőleg 60%-os rum, 80%-os abszint meg ilyenek, és 2,5 deci nem alkoholos ital hozzá, ez a fél liter húzóra).
2021. jan. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!