Milyen extrém alkoholos praktikák vannak? Mint a vodkásgumicukor
Figyelt kérdés
olyanokra gondolok mint a vodkás gumicukor, vagy skittles-es vodka. hogy bele kell áztatni? tudtok ilyen hasonlókat?2012. máj. 11. 14:05
1/4 anonim válasza:
Dinnyébe vájni egy lyukat, és vodkát beleönteni, és állni hagyni. Aztán lehet enni :D
2/4 anonim válasza:
Nálunk egy időben a gyümölcszselé volt menő, vodkából elkészítve.
3/4 anonim válasza:
Nemtudom ilyenre gondolsz-e ....Macsó tequila: kikérsz 3 feles tequilát a sót felszívod a citrom levét belenyomod a szemedbe és lehuzod a 3 felest egymás után .... én még nem csináltam, de biztos fejbeb@sz rendessen ....
4/4 anonim válasza:
egyszer egy cukrászdában ettem egy whiskeys-s fagyit! Az első 5 nyalás után oda is adtam az egyik rokonnak, hogy nyalja le azt a gömböt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!