Milyen modern, de nem extrém karácsonyi menüvel álljak idén elő a családnak?
Figyelt kérdés
Szentestére anyósom főz,ott leszünk náluk,másnap pedig nálunk lesz a családi összejövetel.
Biztos hozunk is sok finomságot,de azért én is szeretnék valami fiatalos menüvel készülni.
A hagyományos karácsonyi menüt anyósom úgyis elkészíti,ezért kellene valami modernebb de azért karácsonyra való menüsor.
2010. nov. 18. 15:25
1/7 anonim válasza:
Nincs az a hétköznap vagy ünnep, amikor nekem ne a Knorr-féle póréhagymakrém leves ízlene legjobban. Modern is, fiatalos is. :))
2/7 anonim válasza:
Talán ne zacskos levesel készülj karácsonyra.
3/7 anonim válasza:
Készíthetsz ráksalátát, vagy valamilyen kissé egzotikus töltelékkel töltött pulykamelltekercset.
4/7 anonim válasza:
Mit szólsz a pirított garnélarákhoz, tejszínes habarásban összefőzve, pennetésztával? Én imádom.
A habarás egy doboz főzőtejszín vagy lehet sima is, kevés liszt, só, bors, kakukkfű ízlés szerint és reszeltsajttal besűríted.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos allergiás vagyok a rákfélékre. :-(
Még a halon gondolkodom,mert gyermekkormoban nálunk mindig volt hal...
De nem tudom milyen formában kellene tálalni
2010. nov. 19. 10:29
6/7 anonim válasza:
Akkor esetleg harcsa- vagy fogasfilé roston? Mellé valami köret. A rántott halszelet snassz és már elég uncsi.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!