Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italt vigyek, ha?

Milyen italt vigyek, ha?

Figyelt kérdés
Év végi bulit tartunk, először csak iszogatunk kicsit és később megyünk bulizni is. Gondoltam viszek valamit, amivel bealapozunk. Mit ajánlanátok? (az ár igazából nem számít, de sokan leszünk úgyhogy nem szeretnék 3-5 ezernél többért venni valami nem túl nagy piát)

2017. dec. 18. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Tátratea,abszint
2017. dec. 18. 22:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Tátrateát gondoltam. Hol kapható jó áron? Az 52 fokozat szeretném leginkább.
2017. dec. 18. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Jó kis házi szilva valamelyik rokontól...
2017. dec. 18. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:

És hányan lesztek? Mert ez elég fontos infó lenne. Nyilván több piát kell venni 6 embernek, mint 3-nak mondjuk.

Valamilyen másod osztályú whisky-t kólával, gin-t toniccal pl, az alsó-középső polcokról.

2017. dec. 19. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Keresel valamilyen olcsó vodkát például. igaz nyilván több kell egy bolti 35-38 körüliből mint egy 50 körüli házipláeszből, de csearébe olcsóbb is.
2017. dec. 19. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

A Lidl-ben pl nagyon jó, relatíve olcsó másodosztályú vodkák, whisky-k, gin-ek vannak, amikből 1500-2000 ft-ért kapni 0,7-es üvegeket.

Inni, alkoholizálni arra amit te leírtál ezek tökéletesek.

2017. dec. 19. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél olcsó pezsgőt meg bort mellé. Aztán először a pezsgő rá rögtön a bor, garantált hatás, igaz oltári másnaposságot is képes okozni ha túlzásba estek, de amúgy a szénsav jól meg tud lökni, főleg ha rátolsz még valami édeskés alkoholt.
2017. dec. 19. 00:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Vinnék pálinkát, de a boltiból még nem nagyon ittam jót, háziból meg nem fogok 10-15 embert megitatni :D

Borból mi az, ami jó árban van és finom? Inkább édesebbek.

2017. dec. 19. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ízre a dankó meg a gléda sem rossz és kb. 300Ft egy üveg. Az más kérdés hogy iszonyat másnapot tudnak okozni, meg az sem biztos hogy láttak szőlőt :D
2017. dec. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!