Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol miért legális?

Az alkohol miért legális?

Figyelt kérdés
Az alkohol legális pedig rengeteg negatív hatása van, sőt szinte csak az van. Ráadásul teljesen máshogy kezelik mint más drogokat, mikor ez is egy drog. Egyszerűen nem tudom felfogni, miért ennyire vakok az emberek. Tudom, hogy kis mennyiségben bizonyos alkoholos ital egészséges is, de valljuk be a fogyasztók többsége nem kis mennyiségben issza ezeket. :)

2017. dec. 4. 17:18
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
31%
Az alkohol csak akkor drog ha, részegesen sokat iszol mert a drog egy szinonimája a pszichoaktív szereknek csak a filmipar inkább a kábítószerekre használja a drog szót. Ha úgy vesszük az ételek vagy az italok is drogok mert a hangulatodra kihatással vannak. Én itt vagyok 16 évesen és rendszeresen DE MÉRTÉKLETESEN szoktam inni alkoholt.
2019. dec. 2. 19:16
 32/32 anonim ***** válasza:
22%

Örülünk neki, reméljük hogy ez után is mértékletességgel fogod inni, nem úgy, mint a korodbeliek. :)

Nem mellesleg 2 éves a poszt maga, és az utolsó komment is pár nap híján két éves. :)

2019. dec. 2. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!