Az alkohol miért legális?
Mint kőbányai, flakonos bor és Unicum?
Tényleg igazán tapasztalt lehetsz.
ma 19:44
Hát, én sok olyan szórakozóhelyet láttam (köztük még drága helyeket is), ahol egy értelmesebb ital nem volt. Persze nem is azért járnak oda az emberek, hanem berúgni.
20:50
És ha minden rövidet utálsz, akkor amúgy miből szűrted le, hogy jó volt a kínálat? Így elképzelem, hogy a szüleid (beszerzési áron) több tízezer forintos palackok hosszú sorával kínálgattak végig, miközben mindről megállapítottad, hogy milyen ocsmány. Így volt?
Egyébként az egész országban csak néhány olyan bár van, aminek a kínálatából így eldönthetnéd, hogy te bizony semmilyen rövidet nem szeretsz. Olyan sok van, ami laikus szemmel nagyon igényesnek tűnik, de ezekben a kínálat tényleg csak a „közepestől a drágábbig” terjed, és aránylag kevés az igazán jó ital.
De amúgy ahhoz sem kicsit egoista felfogásmód kell, hogy a saját ízlésedből vezesd le, hogy minden rövid rossz. Ha én mondjuk utálom a kedvenc ételeidet, akkor azok mind szar ételek, és csak azért eszik őket az emberek, mert néha nagyon éhesek? Gondolom igen.
Tudod van egy pár üveg rövidem, amikből most is szívesen innék egyet az íze miatt, de pont azért nem teszem, mert a hatása viszont nem kell. Ez valahol felrúgja az elméletedet, nem?
Nem tudom, miért pontozták le ezen hozzászólásomat: "Egyszerű a válasz: pénz, üzlet, biznisz, picula, örömlányok. Ezért legális a dohány is."
Megfogalmazhattam volna édes-mézes szövegként is, a lényeg, hogy rohadt sok pénz van benne, ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!