Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Titeket mennyi alkohol vag fejbe?

Titeket mennyi alkohol vag fejbe?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 18:49
 1/9 anonim válasza:
100%
1pohàr bor is, mivel nem szoktam inni..nem olyan vészesen de kettőnél màr szédelgek és sokat beszélek..szoval jobb ha kerülöm a piàt..bár néha jot tenne a streszes életembe..
2017. nov. 11. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Ital függő pl vodkát, likőröket meg bort annyit iszok amennyi jól esik még a pezsgő meg a Jäger kicsinál kis mennyiségben is.
2017. nov. 11. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pia függő. Vodkát, gyomorkeserűket meg bort azt kegyetlenül bírom pusztítani, pálinkából meg két-három feles már odacsap, még ha nem is erős. Sörből két doboz után már érzem hogy ittam, de még minden teljesen rendben. Olyan 5-6 doboznál kezdek részeg lenni.
2017. nov. 11. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én álltalában ezeket szoktam venni, ha megyek bulizni: Kezdésnek meg iszok 1 sört (álltalába Staroprament), utána 1 Gin&Tonicot, Fél deci Jäger, még egy sör, még fél deci Jäger, Fél deci Jack, még egy Gin&Tonic... Ettől elég jól be szoktam rúgni
2017. nov. 11. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő.

Volt, hogy semmit nem éreztem negyed liter tömény után, máskor 1 sört is megérzek, persze az még nem vág fejbe, csak megérzem, de mégis no.

3 feles szokott lenni az adagom, azt erősen érzem, de még rendesen működöm, nem alszom el.

De egyszer kipróbálom 48 órás böjt végén, ketózisban... Persze csak óvatosan. Ketózisban állítólag eleve brutálisan lecsökken az alkoholtűrő képesség, ami sokakat valamiért zavar, szerintem cool, olcsón lehet beállni.

2017. nov. 12. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Engem csak a leó meg a pezsgő tud kiütni. Igazából utóbbit megértem, azt mondják a szénsav miatt alattomos, előbbit viszont nem igazán.

Ha egy sima 0,7-es vöröset bekeverve iszok meg már nem vagyok jól, amúgy meg két üveg tisztán elfogyasztott s bortól csak a kedvem szokott jó lenni.

Amúgy alapvetően nem vagyok boros, inkább sör meg mellé rövid, abból 5 kör kell, hogy azt mondjam, oké, nem holtrészeg, de azért már erősen érzem a hatását.

2017. nov. 12. 01:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen már egy fél pohár sört is megérzek. Ez persze nem jelenti azt, hogy részeg lennék tőle, de pl. autóba akkor sem mernék ülni, ha lehetne.

Olyan 3-4 sör + 1-2 felesnél mondom azt, hogy már becsiccsentettem és közeledünk a részegséghez.

2017. nov. 12. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon ritkán iszom alkoholt, de akkor is keveset, ennek ellenére bírom, de tudom hol a határ. Idén januárban voltam egy privát összejövetelen egy koktélbárban, egyedileg kikevert a pultos egy méregerőset (legalább 50-55%) 3 decit, 3-4 óra alatt ittam meg! :D Nem voltam tőle másnapos, nem fájt a fejem, és máig mindenre emlékszem az estéből, csak akkor egyedül a szemeimmel kezdett nagyon minimálisan forogni a világ.
2017. nov. 19. 17:39
 9/9 MANDINGO válasza:
Nagyjából két éve minden este megiszok fél liter vodkát,amitől legjobb esetben is csak jól alszom.Egy komolyabb estén 1-1,5 liter vodka ami kitud K.O.-zni,a fogyasztás időintervallumától,a napi bevitt tápláléktól és napszaktól függően.
2017. nov. 26. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!