Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen piákat összekeverve...

Milyen piákat összekeverve kapunk finom végeredményt? :D

Figyelt kérdés

pl. vodka hell

ilyesmi

2010. máj. 30. 19:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Sör, sör és sör.
2010. máj. 30. 20:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Amiket én szeretek: Malibu almalével vagy ananászlével, Metaxa gyömbérrel vagy kólával, vodka Sprite-tal vagy tonic-kal, esetleg citrommal, Sangria őszibaracklével. Én sem szeretem az alkohol ízét, ezért iszom ilyen kevert italokat, egyedül a tequilát (citrom miatt) és az absinthot (cukor miatt) szeretem, na meg persze a sör is jöhet.
2010. máj. 30. 21:12
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha valami ütőset szeretnél: vodka+ ivólé + rum + Unicum + sör

Kis dózisokban fogyasztandó!

2010. máj. 30. 21:35
 14/26 anonim ***** válasza:

pezsgő + energiaital

bor+narancslé/narancsos kóla

vodka / pálinka + valami jó gyümölcslé

2010. máj. 30. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Keverd ahogy éred xD!!! a hatás garantált.
2010. máj. 30. 22:35
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

Sherry+őszibaracklé

vodka+eperlé

pezsgő+gyerekpezsgő

Pálinka+alma

kurásszó(nem tudom h írják,az a kék lötty)+rostos körtelé

jéger+rostos körtelé

sherry+cola

ouzó+vmilyen szörp és ezt felöntöd ananászlével

sör+7up

2010. máj. 30. 22:58
 17/26 anonim válasza:
Ennyi idősen még nem kéne innotok! Kiindulva abból h gyerekkoromban én is kevertem a piát. Minden italnak önmagában a legjobb. Ha finom kevert piákat akarsz igyál koktélokat!
2010. máj. 30. 23:08
 18/26 A kérdező kommentje:
spirte-vodka?:P
2010. jún. 1. 17:35
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

vörösbor+kóla = leó, vadász, VBK

fehérbor+fanta = fehér leó

fehérbor+fehér szőlőlé = mókusvíz

vörösbor+kék szőlőlé= mókusvér

akármilyen bor+ akármilyen gyümölcslé, ahogy ízlik

hubi+almalé = cickánygenny

vilmos + almalé = nincs neve, de valaki majd kitalálja, amúgy finum

Vodkát lehet sokféle üdítővel, de a lényeg, hogy ne energiamentes, hanem cukros legyen. Szerintem ami 99%-ban elveszi a vodka ízét, az a következő kombináció:

vodka+citrom ízesítő+kóla

De a legjobb amit vodkával kezdeni lehet, az mindenképpen a fény. Aki nem ismeri, olvasson utána.

05-30 23:08:

A vodka például önmagában semmilyen, de inkább szar. Vannak borok is amik nem jó ízűek, ezért érdemes valamivel keverni, hogy iható legyen, és itt nem feltétlenül csak a kannásra gondoltam. Ezen kívül ha fiatalok kiülnek valahová inni, legegyszerűbb ha egy vodka vagy bor alapú keveréket isznak, így a vizet is folyamatosan pótolják, szemben azzal ha töményeznének, természetesen lehet kísérőnek is inni az üdítőt, de általában ilyenkor nem minőségi barack pálinka amit isznak.

Az elején írta valaki hogy az áfonya likőrt áfonyalével. Ha az erdélyi áfonyalikőrről van szó, akkor üzenem, hogy azt bűn keverni bármivel is.

2010. jún. 2. 20:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Bacardi Breezer lime + Whiskey. Saját találmány:D szerintem finom és eléggé üt is:D
2010. jún. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!