Milyen piákat összekeverve kapunk finom végeredményt? :D
pl. vodka hell
ilyesmi
Ha valami ütőset szeretnél: vodka+ ivólé + rum + Unicum + sör
Kis dózisokban fogyasztandó!
pezsgő + energiaital
bor+narancslé/narancsos kóla
vodka / pálinka + valami jó gyümölcslé
Sherry+őszibaracklé
vodka+eperlé
pezsgő+gyerekpezsgő
Pálinka+alma
kurásszó(nem tudom h írják,az a kék lötty)+rostos körtelé
jéger+rostos körtelé
sherry+cola
ouzó+vmilyen szörp és ezt felöntöd ananászlével
sör+7up
vörösbor+kóla = leó, vadász, VBK
fehérbor+fanta = fehér leó
fehérbor+fehér szőlőlé = mókusvíz
vörösbor+kék szőlőlé= mókusvér
akármilyen bor+ akármilyen gyümölcslé, ahogy ízlik
hubi+almalé = cickánygenny
vilmos + almalé = nincs neve, de valaki majd kitalálja, amúgy finum
Vodkát lehet sokféle üdítővel, de a lényeg, hogy ne energiamentes, hanem cukros legyen. Szerintem ami 99%-ban elveszi a vodka ízét, az a következő kombináció:
vodka+citrom ízesítő+kóla
De a legjobb amit vodkával kezdeni lehet, az mindenképpen a fény. Aki nem ismeri, olvasson utána.
05-30 23:08:
A vodka például önmagában semmilyen, de inkább szar. Vannak borok is amik nem jó ízűek, ezért érdemes valamivel keverni, hogy iható legyen, és itt nem feltétlenül csak a kannásra gondoltam. Ezen kívül ha fiatalok kiülnek valahová inni, legegyszerűbb ha egy vodka vagy bor alapú keveréket isznak, így a vizet is folyamatosan pótolják, szemben azzal ha töményeznének, természetesen lehet kísérőnek is inni az üdítőt, de általában ilyenkor nem minőségi barack pálinka amit isznak.
Az elején írta valaki hogy az áfonya likőrt áfonyalével. Ha az erdélyi áfonyalikőrről van szó, akkor üzenem, hogy azt bűn keverni bármivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!