Legerősebb magyar szeszes italok?
hello!
külföldi barátom meg fog látogatni és meg szeretném lepni valamilyen magyar (hungarikum) szeszes itallal, ami jó erős (min. 50% alk. tartalmú, de inkább erősebb)
tudtommal pálinka legerősebb hungarikumunk de az sincs 50%-os (max. a házi, de boltiak semmiképp)
szóval mit tanácsoltok? (külföldön sok 60-70%-os alk. tartalmú szeszes italok vannak, de mindenképpen magyar termékkel szeretném meglepni)
fontos lenne!
köszi előre is!
köszi!
jó ötlet, végülis a székelyek is magyarok ;)
lehet kapni rendesen boltban is? mert hp-ban azért is nem nagyon gondolkodtam mivel nem díszdobozos. (ha erdélyben olyan akkor rendben)
Vazze azért házi, mert házilag készítik:)
Vegyél külön neki egy szép dobozt amibe beleteheted, esetleg csináltass és akkor még eredetibb.
Kereskedelemben akkor 50+ fokos egy szesz (külföldön is), ha felöntve kell meginni, pl koktélrum, absinthe (jó tudom, a hős magyar nemzet azt is 70 fokosan zúzza be, mindegy csak ártson:D)
Szerintem 50 körül még van esélyed palackozott pálinkára, ha szaküzletben próbálkozol.
Fütyülőst Isten ments!!!
Ha pénz nem számít, akkor itt találsz 70-eset is: [link]
Esetleg ha maradandó élményt akarsz neki nyújtani, akkor ide is elviheted: [link]
Itt lehet is vásárolni, 70%-osuk nekik nincs, de nem attól jó egy pálinka, hogy 70-es. Mi kb 2 hete voltunk itt, és valami iszonyatosan finom pálinkáik vannak. Csak ezt is meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!