A mézespálinkának muszáj 2 hónapot állnia?
Figyelt kérdés
van aki hamarabb fogyasztotta?#mézespálinka
2017. okt. 25. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nem, fogalmam sincs hogy ezt honnan vetted, a gyümölcságyast kell békén hagyni csak egy hétig, azt is azért hogy rendesen beleoldódjon a gyümölcs.
3/3 Phoney válasza:
Semmit se muszáj, de kell neki idő, hogy rendesen elegyedjen, különben nem jelenik meg az a jellegzetes, likőrös lágyság, hanem „egymás mellett” érezhető a szesz éle és a méz szirupossága.
Még kristálycukorral készült likőrnél is nagyon jól érezhető, hogy ránézésre hiába oldódott fel, még egyáltalán nem olyan, mint hetek után.
Mondjuk hogy kell-e ehhez 2 egész hónap, azt nem tudom, de minimum több hét.
tegnap 21:35
A kereskedelmi ágyas pálinkánál 3 hónap a minimum előírás, biztosan azért, mert 1 hét után is ugyanolyan jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!