Alternatív abszintcsap? Van valakinek ötlete?
Szeretnék egy abszintcsapot, hogy kényelmesebben tudjam hígítani, de a rendesek nagyon-nagyon túl vannak árazva. Valami alternatívát keresek, de eddig nem találtam.
A paraméterek:
- lehessen bele jeget tenni
- csavaros/tekerős csapja legyen
- a csap vége lógjon ki annyira, hogy akár alapraállítás után aláférjen egy standard abszintospohár
Van valakinek ötlete?
Ilyet csak egyszer láttam :)
De viccen kívül, találni nem nagyon lehet alternatívát, csak barkácsolni.
Ezt már láttam én is :D
Nagyon nehéz normális helyettesítőt találni, vagy nem fér be a pohár, vagy nem csavaros a csap, hanem kallantyús (mint a sörcsap), vagy nincs akkora nyílása, hogy beleférjen a jégkocka. De sejtem, hogy az abszintcsapgyártók összeesküvése ez :) Azt nem tudod, hogy miért kerül egy-egy ilyen csap 200-300 euróba? Semmi olyat nem látok bennük, ami ezt indokolná. Kivéve talán a mítoszt, "rejtélyességet".
Valóban, csak a párommal azokat néztük, ahol egy szárnyas hölgy tartja a tartályt, és ez maradt meg bennem. Még gondolkozom a dolgon.
Köszi a hozzászólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!