Ha valaki nem kimondottan bírja az alkoholt, tudja fejleszteni magát?
Szerintem örülj, hogy olcsón tudsz inni s elérni valami hatást (már ha ez a célod az ivással, de ha az ízért iszod, akkor is hasznos, majd neked is évekig tart egy üveg tömény, mint nekem)... Egyszerűen igyál keveset.
Én ugyan más okból, de pl. a tokaji aszút is 3-5 cl mennyiségben iszom, a sörből 1 dl-t fogyasztok (persze ehhez kell valaki, aki megissza a többit). Évi párszor iszom. Ez nekem kiválóan működik, mégis miért lenne jó, ha jól bírnám az italt? Sosem értettem azt, akinek az a célja.
Én ugyan jól vagyok részeg (illetve amióta tudom, hol a határ, sehogysem :)), nem változom kb. semmit, aztán elalszom, de ha téged zavaróan módosít, akkor igyál félpohárkát, ne egy egészet vagy akár 1 kortyot vagy egyszerűen ne igyál semennyit. Nincs azzal semmi probléma, ha nem akarsz sejtmérget fogyasztani. Persze lesz, aki beszól, de az ne érdekeljen. Ha másokat követsz, megjárhatod az életben elég sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!