Tehettek valamit az italomba?
Nekem volt hasonló, egy egyetemi szórakozóhelyen.
Lány létemre bírom a piát és mindig annyit iszom, hogy tudjak magamról, én eléggé óvatos vagyok.
Én ennél kevesebbet ittam, három unikum, kettő otthon, a másik az egyetemi szórakozóhelyen, a pultos barátom ismerőse volt. A csávó furcsa volt nekem, így kérdezte is, hogy nem kérnék-e mást, mert csak ezzel az egy üveggel (???) van. Húzóra ittuk a rövidet, többen, egyedül én ittam abból az unikumból. Negyed órán belül rosszul lettem, hazamentünk taxival, barátommal. Stb.
Ott is hasonló tünetek.
Másnap írtunk a srácnak, de nem válaszolt...
Nagyon vigyázni kell, mert derült már ki pultosokról ilyen dolog. :/
Szóval esélyes.
Bár soknak tűnik, amit megittál, ennyitől még nem kellett volna így rosszul lenned.
Nem, ez inkább egy enyhe alkoholmérgezés volt az 5 kör pálinkától. Ez a mennyiség már bőven kiüt egy felnőtt embert. Nem mindenki bírja, legalábbis nem mindig.
Ugyan miért pazarolná rád bárki a drága partydrogot, ha látja, hogy társasággal vagy és figyelnek rád?
Még ha valaki bepróbálkozott volna nálad a piákkal, akkor azt mondom esélyes, de így nem hiszem.
Szimplán csak nem bírtad a pálinkát, ennyi. Legközelebb mértékkel igyál.
Én voltam már így..
de az utolsó majdnem az életembe került. Azóta a hasnyálmirigyem eléggé rotty.
Kiderült,hogy a vilmos nem éppen vilmos volt. Pancsolt sz.rrr.
Hiába pontoztok le, dolgoztam pultosként, láttam elég fiatal lányt szétdőlni 3 felestől. Még olyanokat is, akik máskor kétszer annyit megisznak. Az alkohol ilyen.
De azt is írtam, hogy nincs kizárva, hogy került valami a piába, bármi lehetséges. Csak ezesetben nem valószínű. Az már inkább, hogy pancsolt pálinka volt. Nekem is volt főnököm, akitől azért jöttünk el, mert patikai tisztaszesszel meg vízzel öntötte fel a rövideket, és persze a pénztárgépbe sem ütött be egy csomó piát, mert ugye ugyanannyi volt az üvegben nap végére... Ő is kifejezetten szerette az Unicumot mérgezni, bár arra nem jöttünk rá, hogy mit tett bele, mindenesetre elég volt belőle egy feles, hogy bármelyik tapasztalt kocsmarókát fejreállítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!