Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tehettek valamit az italomba?

Tehettek valamit az italomba?

Figyelt kérdés
Pesten jártam tegnap, beültünk egy bárba a barátaimmal. Rajtunk kívül nem sokan voltak. Megittam 4 dl rozéfröccsöt és ezen kívül 5 kör pálinkát 3 óra leforgása alatt. Mindenre emlékszem kristálytisztán egy bizonyos eseményig, az pedig az utolsó kör pálinka volt. Onnantól kezdve minden kiesett, állítólag járni sem tudtam, se beszélni 2 órán keresztül,hánytam majd kissé depressziós állapotba kerültem és meg akartam halni. Sosem történt velem ilyen, nem tudtam magamról egyáltalán. Másnaposság tüntetei nem jelentkeztek. Mi történhetett? Ez lehet party drog?
2017. okt. 4. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Én már ennyi alkoholtól is láttam hasonló tüneteket, de nagyon gyanús.
2017. okt. 4. 16:40
 2/9 Phoney ***** válasza:
89%
Már nem azért, de aki a barátaival ül, annak nem sok értelme van bármit is tenni az italába. Igen, adott körülmények közt megeshet, hogy ennyi (vagy akár kevesebb) alkoholtól kikészül az ember, és ezzel a másnaposság sem feltétlenül függ össze.
2017. okt. 4. 17:06
 3/9 anonim válasza:
89%
A szervezeted jelzett, hogy nem kellene annyit innod.
2017. okt. 4. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt hasonló, egy egyetemi szórakozóhelyen.

Lány létemre bírom a piát és mindig annyit iszom, hogy tudjak magamról, én eléggé óvatos vagyok.

Én ennél kevesebbet ittam, három unikum, kettő otthon, a másik az egyetemi szórakozóhelyen, a pultos barátom ismerőse volt. A csávó furcsa volt nekem, így kérdezte is, hogy nem kérnék-e mást, mert csak ezzel az egy üveggel (???) van. Húzóra ittuk a rövidet, többen, egyedül én ittam abból az unikumból. Negyed órán belül rosszul lettem, hazamentünk taxival, barátommal. Stb.

Ott is hasonló tünetek.

Másnap írtunk a srácnak, de nem válaszolt...

Nagyon vigyázni kell, mert derült már ki pultosokról ilyen dolog. :/

Szóval esélyes.

Bár soknak tűnik, amit megittál, ennyitől még nem kellett volna így rosszul lenned.

2017. okt. 4. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem, ez inkább egy enyhe alkoholmérgezés volt az 5 kör pálinkától. Ez a mennyiség már bőven kiüt egy felnőtt embert. Nem mindenki bírja, legalábbis nem mindig.

Ugyan miért pazarolná rád bárki a drága partydrogot, ha látja, hogy társasággal vagy és figyelnek rád?

Még ha valaki bepróbálkozott volna nálad a piákkal, akkor azt mondom esélyes, de így nem hiszem.

Szimplán csak nem bírtad a pálinkát, ennyi. Legközelebb mértékkel igyál.

2017. okt. 4. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Régen ezt "filmszakadás"-nak neveztük. Nem kellett hozzá drog.
2017. okt. 4. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam már így..

de az utolsó majdnem az életembe került. Azóta a hasnyálmirigyem eléggé rotty.

Kiderült,hogy a vilmos nem éppen vilmos volt. Pancsolt sz.rrr.

2017. okt. 4. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiába pontoztok le, dolgoztam pultosként, láttam elég fiatal lányt szétdőlni 3 felestől. Még olyanokat is, akik máskor kétszer annyit megisznak. Az alkohol ilyen.

De azt is írtam, hogy nincs kizárva, hogy került valami a piába, bármi lehetséges. Csak ezesetben nem valószínű. Az már inkább, hogy pancsolt pálinka volt. Nekem is volt főnököm, akitől azért jöttünk el, mert patikai tisztaszesszel meg vízzel öntötte fel a rövideket, és persze a pénztárgépbe sem ütött be egy csomó piát, mert ugye ugyanannyi volt az üvegben nap végére... Ő is kifejezetten szerette az Unicumot mérgezni, bár arra nem jöttünk rá, hogy mit tett bele, mindenesetre elég volt belőle egy feles, hogy bármelyik tapasztalt kocsmarókát fejreállítsa.

2017. okt. 4. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem már volt ilyen ennél kevesebb piától is, főleg ha előtte nem ettem rendesen. Szerintem nem drog. Mindig van egy vízválasztó feles. Ha ülsz észre sem veszed mennyire készen vagy, legalábbis én mindig akkor kaptam észbe mikor felálltam.
2017. okt. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!