Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehettek az italomba?!?

Mit tehettek az italomba?!?

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem bulizni, és nem ittam sokat, teljesen magamnál voltam, viszont mikor reggel felkeltem,és megpróbáltam visszaemlékezni a történtekre, képtelen voltam. Egy bizonyos ponttól mminden kiesett, és egyáltalán semmire nem emlékszem. Melyik az a drog, vagy tudatmódosító, amit belekeverhettek az italomba? Sose történt még velem ilyen, még amikor sokat iszom, is emlékszem mindenre...Köszi a válaszokat!

2013. jún. 20. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A GHB vagy Gina nevű cuccot szokták így emlegetni. (Ha biztos vagy abban, hogy nem a sima alkohol tette, mert simán meg tudja az is oldani.)

Ha lány vagy, én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz...

2013. jún. 20. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, Gina esélyes.
2013. jún. 20. 21:41
 3/10 anonim válasza:
100%
Valszin gina volt...
2013. jún. 20. 21:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából hazaértem, és minden cuccom megvolt, úgyhogy szerencsésen megúsztam a dolgot.
2013. jún. 20. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt most az a kérdés, hogy nincs-e nálad több minden, mint amennyivel elindultál.
2013. jún. 20. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nincs-e nálad többminden" LIKE tesó, ez hatalmas duma! :D
2013. jún. 21. 13:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért annak lettek volna jelei másnap... szóval nagyon szerencsés voltam, de ijesztő, hogy úgy keltem fel, hogy a fél este kimaradt...Amúgy külföldön vagyok, és a hely ahol lakom sem nagy, így nem sok emberrel volt esélyem találkozni, míg hazaértem. Haverokkal voltam, és ők mondták, hogy elindultam haza. Sose gondoltam volna, hogy ilyen velem megtörténik valaha, úgyhogy mindenki figyeljen rá, főleg így nyáron, a sok buliban :(
2013. jún. 21. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Rombadőlt a randidrog mítosza, a csajok csak piálnak!

"a randidrog-téma igazából városi legenda, a valóságban senki nem csepegtet bódító szereket az önfeledten bulizó lányok italába, ezek a csajok egyszerűen csak berúgnak, mint a disznó"

[link]

2013. jún. 26. 19:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos komment volt, köszönjük :D
2013. júl. 2. 13:35
 10/10 anonim válasza:
0%
Ezek bizony a szervkereskedők nyomai.. vizsgáld meg a testedet, nincs-e rajtad vágás!
2013. júl. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!