Ha valamit belekevertek az italomba, az ugye nem okozhat maradandó károsodást (szív)?
Szerda este valamit belekevertek az italomba, és hirtelen villódzó fájdalmat éreztem a szívemnél éjjel azt hittem hogy mentőt kell hívni, soha nem féltem még így, kb 1 mpre hirtelen mintha belémhasitott volna valami szívtájékon, gyorsan elmúlt majd megint..
Azóta pedig ma is tegnap is éreztem a szívdobogásomat meg érzem most is ahogy ver a szívem, de szerda este óta akármit is kevertek az italomba, ki kellett volna már ürülnie a szervezetemből nem?
Ugye nem okozhat semmiféle maradandó károsodást ha belekevertek valamit az italomba? Nagyon félek:(
Nekem senki semmit nem kever itthon az italomba, mégis van olyan néha, hogy belenyilall valami a szívembe, meg mikor mimbe. Ha meg figyelném magam, akkor tuti én is mindenféle szívdobogásokat észrevennék.
Honnan vetted, hogy valamit kevertek az italodba?
Ki kevert bele az italodba? Mit? Mitől vagy ebben biztos?
Ha bizonytalan vagy menjél orvoshoz, aztán tegyél feljelentést súlyos testi sértésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!