Van még valaki, aki ennyire hamar elfárad? (szív? )
A vérképed rendben van? Nem vagy túlsúlyos? Egészségesen élsz? Dohányzol? Szoktál sportolni? Sok mindentől lehet, menj vele vissza és követeld a teljesebb kivizsgálást. Mondd el konkrétan, hogy ez és ez van és hogy ez téged zavar.
Ilyesmi velem is volt, pedig sokat sportolok és a táplálkozásom is abszolút rendben van. A vérképemben sem találtak semmi magasat. Így az orvosok nekem sem mondtak semmit. Alvás, ennyit tanácsoltak, hogy az mindig legyen meg. De elég gáz volt, hogy néha akár a 9 óra alvás is összejött, és ez azért továbbra is előfordult. Így aztán kutakodtam keresgéltem és arra jutottam, hogy egy multivitamin-komplexre még szükségem volna.
Azóta azt szedem és a fáradékonyság meg a teljes alvás utáni végigásítozott napok tovatűntek. Sok dolog van benne, amik a vérképzéshez és a szívműködéshez kellenek (pl. vas, tiamin) és gondolom ez a kis megolajozás kellett még a szervezetemnek, hogy rendesen működjön, ahogy az egyébként az életmódom mellett elvárható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!