Mi lehet ez? Mit tegyek?
Jó estét kívánok!
Egy 16 éves fiú vagyok.Futballozok és ez év februárjában alapozáskor az egyik edzésen szúró fájdalmat éreztem bal oldalt a mellkasomnál illetve egyik nap egy nagy szívdobbanást.
Március végén elmentem kardiológushoz ahol készítettek szívultrahangot illetve EKG-t is.Azt mondták nyugodjak meg semmi probléma nincs a szívemmel.
Ekkor megnyugodtam, de később megijedtem hiszen folyton a betegségeket lehetett hallani a tv-ben interneten illetve, hogy egészséges sportolók, focisták összesnek és meghalnak a pályán.Július vége felé újabb ilyen szívdobbanásokat éreztem volt amikor 5-6 másodpercig is is gyors dobbanásokat éreztem és furcsa érzést mellkasomnál aztán ezek elmúltak.Majd volt amikor sportolás közben is éreztem illetve nyugalmi állapotban is.Valamikor egy nap többször de volt amikor csak egyszer-egyszer vagy csak 1-2 hét után.Most is egy ideje nem éreztem de múlt héten edzésen éreztem ilyen dobbanást 4szer 5ször illetve volt olyan az egyik edzésen amikor olyan volt mint ha beszorult volna a mellkasomnál a levegő és éreztem volna ezeket a dobogásokat 2-3szor majd kb. fél perc múlva elmúlt már mint a szorító érzés.Igaz elestem a szorító érzés előtt.
Utána olvastam a neten és azt írták, hogy ezek a tünetek az extraszisztoléra utalnak ami szíven kívüli dobbanást jelent.Nem akarom jobban leírni hiszen ön még is csak jobban tudja.Ha nincs szívbetegség akkor állítolag nem okoz problémát viszont pitvarfibrilációt azt olvastam igen
pótold megfelelően az ásványokat mert a fokzott ásványvesztés (izzadás és izommunka miatt) görcsöket és ritmuszavart okozhat.
különösen a kálium és a magnézium hiány.
tehát irány a biobolt és vegyél pattogtatott amaránt magot. olcsó és egészséges.
vagy más módon próbáld pótolni az ásványokat és el fog múlni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!