Nem nagyon szeretem a pezsgőt, most mégis olyan alkalom jön, mikor az dukál. Milyen nagyon finom, női pezsgőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
18/L2010. máj. 28. 00:27
1/9 anonim válasza:
voila
az az egyetlen amit szertek
gyümis
nálunk az a családi ital a sangria mellett.
20/L
2/9 A kérdező kommentje:
Sosem hallottam még róla, de feltétlen kipróbálom. Utánna olvastam és nagyon ajánlották mások is. Egy a bibi, nem tudom, belehet e szerezni bármilyen boltban.
2010. máj. 28. 00:48
3/9 anonim válasza:
Én is a Voilát ajánlom,áfonyás nagyon finom,én sem szeretem a pezsgőketm,ez az egy amit megiszok,ha már pezsgőt kell inni! Sok helyen árulják mifelénk is,tesco,auchan,stb. Bizos találsz valahol.
4/9 anonim válasza:
Ha nem szereted, ne igyad.
Az egy dolog, hogy pezsgő dukál az alkalomhoz, de ha egyszer nem szereti az ember.
Én az egész család tudtára adtam, hogy egyáltalán nem iszok alkoholt, és természetes, hogy én üdítővel koccintok.
Aztán ahogy ők eliszogatnak, én eltekergetem a cigimet....
5/9 anonim válasza:
Semmi gond nincsen ha nem iszol. Megmondod köszönöd szépen, de nem szeretnél most inni. Ha megkérdezik miért nem, megmondod mert nem szereted a pezsgőt. Hát ha ezen besértődik valaki az egy barom.
6/9 anonim válasza:
BB arany cuvéé, én imádom:) Egy német ismerősömnek is ajánlottam, ők az Astit szeretik, de ahogy megkóstolta azt mondta, ez olyan finom mint az Asti:) És árban olcsóbb:)
7/9 anonim válasza:
Hölgyeknek,uraknak!HUNGÁRIA Extra Dry!
8/9 anonim válasza:
Ezt a pezsgőt még azok is szeretik, akik annyira nem pezsgősek. Kevesebb alkohol tartalom, édesebb, szőlősebb íz. Nagyon jó!
9/9 A kérdező kommentje:
Én szivesen pezsgőznék, csak még nem találtam meg az igazit. : D Egyszer régen ittam egy igazán finom édeskés pezsgőt, de sajnos nem tudom, mi volt a márkája. Köszönöm a hasznos tippeket.
2010. máj. 28. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!