Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit kell innom ahhoz...

Mennyit kell innom ahhoz egyszerre hogy alkohol mérgezésem legyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 14:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
14:46 vagyok. Akkor meg ne igyál szeszt. Tuti, hogy nem lesz alkolholmérgezésed:-)
2010. máj. 26. 17:50
 12/27 A kérdező kommentje:
de iszom :D és bízom a szerencsémben :D
2010. máj. 26. 18:28
 13/27 anonim válasza:

[link]

Buli utáni nap mindig megnézem. :D

2010. máj. 28. 12:15
 14/27 anonim ***** válasza:

Az italozás is csak úgy élvezhető,ha normális keretek közé szorítod a mennyiséget,és az elfogyasztására szánt időt elhúzod!

Annak semmi értelme ,hogy fél óra alatt becsápolsz mint állat,aztán végigkómázod a bulit!

2010. máj. 28. 12:17
 15/27 A kérdező kommentje:
nem a piálás akkor jó ha mértéktelenül döntöd magadba a cuccot:D és másnap úgy ébredsz hogy nemtudod hol van a pisilőd és nem emlékszel a nevedre hogy hol vagy és a többi ez a lényege a dolognak:)
2010. máj. 28. 13:45
 16/27 anonim válasza:
Ha tönkre akarod magad tenni, akkor annyit, amennyi jólesik. Hát, most szívesen lehülyéznélek!
2010. máj. 28. 13:53
 17/27 A kérdező kommentje:
tedd azt... de inkább meghalok 60 évesen mintogy 70-80 éves koromban pelenkában kell legyek mert nem érek a wc ig az unokáim/gyerekeim terhére legyek... ezért megéri? szerintem nem!
2010. máj. 28. 14:45
 18/27 anonim válasza:

Kinek mi a buli...ha neked az, hogy szétütöd magad, hát nyomd azt...:D Amúgy szerintem ha normálisan iszol, akkor nagyon részeg leszel, és mondjuk bealszol, de nem kapsz alkoholmérgezést. Arra gondolok itt, hogy nem bedöntesz 1 liter töményet egyszerre, mert ahogy már írták, előbb kerül beléd a túl nagy mennyiség, minthogy elájulnál. Ha körönként iszogatsz, egy idő után úgyis olyan részeg leszel, hogy egyszercsak filmszakadás, és nem jutsz már el az üvegig. Vagy már nem fogod kívánni a piát. Egy kiadás hányás eléggé el tudja venni az ember kedvét..:D

Azt ne csináld, hogy egyszerre húzol le nagyon sokat. Olyankor ha szerencséd van, spontán teleport, ha nincs, akkor meg alkoholmérgezés. Ja, és ha jól tom a detoxért is fizetni kell.:D

2010. máj. 28. 19:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Biztos jobb 47 évesen pelenka nélkül terhére lenni a családodnak!

Te kis Marharépa!:)

2010. máj. 28. 19:44
 20/27 A kérdező kommentje:
és akkor miért lennék a terhére? dolgozom, el tudom magam látni, nem vagyok cselekvésképtelen
2010. máj. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!