1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom a jégboruk a legdrágább, de konkrét nevet nem tudok, csak olvastam valahol, hogy milyen különleges a téli szüret, nagyon oda kell figyelni a mínuszokra, mert, ha rossz az időzítés, oda a kívánt termés.Ja és nagyon kevés van belőle, némelyik tél nem is volt alkalmas jégbor készítésére.
2/3 Higgany válasza:
Az 1922-es palackozású valamilyen borból van még egy pár üveggel, nemrég láttam. Na az elég drága. De szerintem inkább eszmei értéke van, mint minőségi. Lassan 100 éves, szerintem nem olyan finom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!