Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jim beam black vagy Jack...

Jim beam black vagy Jack daniels old no7? Melyik a finomabb/édesebb?

Figyelt kérdés
Igazából lányként érdekelne a dolog,nem akarok túl sokat kiadni whiskyre,ez a két whisky az árra,amit max adnék érte,igazából csajos este lévén női a célközönség,így fontosabb hogy melyik az édesebb,lágyabb(ezt a kettőt ajánlották minőségre és ízre,de kíváncsi lennék szerintetek melyik a jobb?)

#Jim Beam #whisky #jacl daniels
2017. aug. 16. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Jim Beam black jobb, de nálam a karakter is nagy hangsúlyt kap, ha neked a lágyság a fontosabb akkor inkább a Jack-et javaslom. Az nagyon könnyen iható, csak kevés íze van. A Jim Beam black-et kicsit nehezebb lenyelni, de cserébe sokkal karakteresebb.
2017. aug. 18. 09:42
 2/2 Phoney ***** válasza:
100%

Azért ihatóságban sem fogadnék a Jack-re, mert abban sincs igazi előnye. Ahány embert eddig kínáltam a JB Blackkel, ők egy az egyben lényegesen jobbnak találták a JD Old#7-nél (ahogy én is).

Bizonyos értelemben lágyabb a JD#7, de ezzel együtt szárazabb is. (Egyesek kimondottan karcosnak érzik emiatt.) Biztos van, akinek az ízlik jobban (főleg, akik eleve abba szerelmesek, és minden whiskyt csak a JD-hez képest képesek megítélni), de én még csak az ellenkezőjét tapasztaltam.

2017. aug. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!