Mavrodaphne patras bort 12 napja hűtőben tartottam. Holnap fogom felbontani, mennyire befolyásolta?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy hűtő rezgése, a 4-5 C° körüli hőmérséklet nem tesz jót a bornak, de azt nem olvastam hogy mennyi idő után okoznak minőségi romlást ezek a hatások?
Nyilván a hónapok már okoznak romlást, de itt csak 12 napról van szó.
Leginkább azért érdekel mert jókat hallottam erről a borról, és jó lenne tudni hogy egy teljes értékűhöz közel álló bort fogok megkóstolni, vagy amúgy jobb lenne.
2017. aug. 11. 18:17
1/1 Mojjo válasza:
Valahol a nulla és a semmi között. Nem hónapok, évek kellenek, hogy valamit befolyásoljon - azt szokás tanácsolni, hogy aki évekre elrakja a borát pihenni, érni, az ne a hűtőben tartsa. De 12 nap semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!