Napi 1 korsó (fél liter) sörtől lehet bajom?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, úgy értem, megfog-e rajtam látszódni idővel, hogy minden nap alkoholt viszek be a szervezetembe? Egyszer-egyszer nem sok, de hosszú távon?
Bocsi, ha már volt ilyen kérdés.
2017. aug. 11. 12:16
12/18 A kérdező kommentje:
a normálisaknak köszi a normális választ, akinek nem jött össze, nem baj, igyatok meg ti is egy sört, hátha barátságosabbak lesztek tőle! :)
2017. aug. 11. 14:58
13/18 anonim válasza:
Alkoholizmus, ennyi.
Nem kell hogy berúgj, de ha már nem tudsz meglenni nééküle, az függőség.
14/18 anonim válasza:
De szó sem volt róla, hogy nem tudna lemondani róla
15/18 anonim válasza:
itt nemetorszagban 2-3 sör naponta a noramalis:D
16/18 anonim válasza:
Egy fél liter 3-4%sörben ugyanannyi alkohol van mi t fél dl 30-40% töményben.
17/18 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod tőle. Jó 20 éve nekem is napi rendszerességgel elfogy egy sör, igaz van amikor kimarad de van mikor nem csak egy, és semmi bajom nincs tőle. Mondjuk töményet sosem iszok, illetve akkor sincs semmi bajom ha adott nap nem iszok sört se. Általában csak simán jól szokott esni vacsora vagy ebéd mellé.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát, nekem 2 sör egy nap már nem esik jól :D Csak egy, az is úgy, mint valami üdítő, csak felfrissít a melegben, ennyi. :)
Én is így vagyok vele, tömény sem esik jól. Nem szeretek elszédülni, csak felfrissülni :)
2017. aug. 13. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!