Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen Lehet berúgni?

Milyen Lehet berúgni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, még nem ittam, sokszor mondják h igyak de nem merek mert nem tom mi történik? Mi történik ha berúgok?
2010. máj. 23. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Én kb 4x rúgtam be, szerintem baromi jó érzés!! Csak röhögsz meg jó kedved van meg beszélsz, be nem áll a szád :D Gátlás nulla :D Én rengeteg piát megittam, de másnap se volt bajom tőle, semmi negatív élmény :D Szerintem ezt muszáj kipróbálni :) Én 15 voltam, mikor először...
2010. máj. 23. 20:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi A válaszokat!Utolsónak: Sztem is Egyszer muszáj Kipróbálni!
2010. máj. 23. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
egyedül nincs sok értelme, de társaságban adja a hangulatot! :D
2010. máj. 23. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:

nekem sosem volt másnaposság vagy ilyesmi,igaz másnap álmosabb voltam miután előző este berúgtam meg nagy volt a szomjúság érzetem is de amúgy semmi.érdekes :D

egyszer mindenképp próbáld ki :P

2010. máj. 23. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Az elég szar ha nem emlékszel a tegnapra meg ki vagy száradva és fáj a fejed. De amúgy nem rossz. 2 nap múlva majd kérdezheted mit tegyek másnaposság ellen:D

Hajrá

2010. máj. 24. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen mit mondanak, akik ellene vannak. A BERÚGÁS JÓ!!!!

másnaposság? másfél üveg vodka után hazamegyek, fél liter víz, hajnalban még felébredek, mert szomjas vagyok, reggel is, 11 fele kikelek az ágyból és semmi bajom. ha elsőnek nem kevered és addig iszol, hogy tapasztalatlanként se hányj be, (3-4-5, egyéntől függő feles) akkor maradandó élményben lesz részed. hajrá! :D

2010. máj. 26. 22:05
 17/18 anonim válasza:
rohadt jó érzés, de egy idő után sokat kell inni ahhoz h berugj, emiatt drága mulatság. A másnap meg egy másik story
2010. jún. 4. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

ember függő.. kinek mi a jó.

ha berúgsz akkor az van hogy hülyeségeket beszélsz és szédülsz. ha túl sokat iszol, vagy töményet iszol sokat akkor hánysz utána ami nem egy jó érzés, de utána nagyon megkönnyebbülsz. oldja a gátlásokat, szebbnek látod a világot, jól érzed magad. ez eleinte jó, de pár óra után olyan gondolatok támadnak akaratod ellenére a fejedben hogy basszus ki kéne józanodni és onnantól fogva már nem nagyon fogod élvezni a dolgot csak ki akarsz józanodni. na én ennél a pontnál szoktam hazamenni és aludni egy jót :D sok szerencsét.:D

2011. aug. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!