Milyen Lehet berúgni?
nekem sosem volt másnaposság vagy ilyesmi,igaz másnap álmosabb voltam miután előző este berúgtam meg nagy volt a szomjúság érzetem is de amúgy semmi.érdekes :D
egyszer mindenképp próbáld ki :P
Az elég szar ha nem emlékszel a tegnapra meg ki vagy száradva és fáj a fejed. De amúgy nem rossz. 2 nap múlva majd kérdezheted mit tegyek másnaposság ellen:D
Hajrá
Ne érdekeljen mit mondanak, akik ellene vannak. A BERÚGÁS JÓ!!!!
másnaposság? másfél üveg vodka után hazamegyek, fél liter víz, hajnalban még felébredek, mert szomjas vagyok, reggel is, 11 fele kikelek az ágyból és semmi bajom. ha elsőnek nem kevered és addig iszol, hogy tapasztalatlanként se hányj be, (3-4-5, egyéntől függő feles) akkor maradandó élményben lesz részed. hajrá! :D
ember függő.. kinek mi a jó.
ha berúgsz akkor az van hogy hülyeségeket beszélsz és szédülsz. ha túl sokat iszol, vagy töményet iszol sokat akkor hánysz utána ami nem egy jó érzés, de utána nagyon megkönnyebbülsz. oldja a gátlásokat, szebbnek látod a világot, jól érzed magad. ez eleinte jó, de pár óra után olyan gondolatok támadnak akaratod ellenére a fejedben hogy basszus ki kéne józanodni és onnantól fogva már nem nagyon fogod élvezni a dolgot csak ki akarsz józanodni. na én ennél a pontnál szoktam hazamenni és aludni egy jót :D sok szerencsét.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!