Egy száraz bor minden esetben savasabb is mint egy édes, vagy a két dolognak nincs köze egymáshoz?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 18:12
1/3 anonim válasza:
Én alapvetően elég savas vagyok, de mégsem tudom meginni a fehéret anélkül, hogy ne esne rosszul, vörössel már más a a helyzet.
Vegyünk példának egy erősebb-karakteresebb fajtát pl Cabernet Savignon, nagyon finom de kissé savas.
De ott van pl a Kékfrankos, egy igazi klasszikus és pont az origóban van vörösborok terén.
2/3 anonim válasza:
Az 1#-es válasznak mi köze van a kérdéshez?
Vagy csak épp itt jött rá valakire a szófosás?
3/3 anonim válasza:
Ahogy magad is gondoltad, kedves kérdező. A két dolognak egymáshoz nagyon kevés köze van. Hála istennek azért elég sokan tudnak száraz bort úgy csinálni, hogy egyáltalán nem érzed savasnak. Egy száraz bornak nem kell savasnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!