Az Armageddon hogyan készíthető?
Én egy olyan megoldást tudok, miszerint kell hozzá Jegermaister, 80%os rum, alufólia, egy kistányér, egy kisebb pohár ( pl 5centes ), szívószál és egy bögre. Na meg persze egy öngyújtó. Ha valaki ismeri ezt a fajta elkészítési módot, akkor legalább csak annyit jelezzen vissza, hogy jól tudom-e. ha igen, akkor az elkészítést már én is tudom.
köszöntem!
Valószínüleg így is működik de én a következőképpen ismerem:
Jagermaister, 80%-os Absinthe (ha alacsonyabb pl 55%-os Absinthe-ot használunk szükséges kevés Spicc rum, hogy meg lehessen gyújtani) Kb fele-fele arányban töltesz Jagert és Absinthe-ot egy feles pohárba, meggyújtod majd a bögrét, vagy hőálló poharat fölé helyezel búraszerűen, úgy hogy még kapjon levegőt. Kb fél percig égeted ezalatt gyűlik az alkoholgőz a pohárban, utána letekarod a nagy pohárral a kissebbet így elelszik a láng. Leemeled a nagyobbik poharat a kicsiről, de nem fordítod meg, hanem előbb letakarod szalvétával, hogy a gőz benne maradjon. Megiszod a koktélt egy szívószál segítségével, majd a szívószálal lyukat útsz a szalvétán és beszívod az alkoholgőzt. Ekkorra már eléggé kihül, de elsőre érdemes kisebbet slukkolni. :) Ezt is fogyaszd mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!