Jegermeister-ből milyen koktél készíthető? Tudom, h gyomorkeserűt nem nagyon szokás keverni, de szeretném valamivel "higítani".
Figyelt kérdés
Jégerből koktél?2009. aug. 15. 21:30
1/14 anonim válasza:
Számomra pont a jagerrel van egy isteni ital. Én almalével szoktam keverni, nagyon nagyon finom :) Mióta megkóstoltam, azóta terjesztem az igét, remélem neked is bejön majd :)
3/14 A kérdező kommentje:
köszi az almaleves tippet, ki fogom próbálni :) Most csak narancs van itthon :S
Az Armageddon miből áll?
2009. aug. 15. 21:53
4/14 anonim válasza:
Jagermonster
4 cl Jägermeister
18 cl narancslé
2 öntet grenadine
Keverőpohárban elegyítjük, majd koktélos pohárba szűrjük.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, vmi hasonlót alkottam a narancslével, kivéve az utolsó hozzávalót :)
2009. aug. 15. 23:01
7/14 anonim válasza:
2. vagyok
Armageddon (galliano, jägermeister, rum) vagy jager:rum 4:2 arányban
8/14 anonim válasza:
jegerbomba. kis jeger, sok energiaital. fincsi.
9/14 anonim válasza:
Azért az almaleves tippemet próbáld ki mindenképp, nagyon fincsa :) És milyen volt narancslével?
10/14 A kérdező kommentje:
Legközelebb, ha lesz almalé itthon kipróbálom :) Naranccsal is jó volt. (2 decis pohárban 2 cent jéger és a többi narancs.)
2009. aug. 16. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!