Miért nem szokás borba jeget tenni?
Vannak bor alapú koktélok.
Egyébként a borokat nem szokták nagyon lehűteni általában 10-20 fok között vannak, mert így lehet legjobban érezni az ízét.
Semmi nem baj, ha haverokkal vagy szerintem simán ihatod úgy ahogy akarod, de előkelőbb helyeken inkább tartsd magad a szokásokhoz. Mondjuk étteremben vagy esküvőn.
köszönöm a válaszokat
nyilván alkalmakkor én sem teszek bele jeget:D
csak szeretem ha mindig hideg amikor beleiszok, ettől függetlenül élvezem az ízét is
mert csak és kész.
1szerűen igy alakult ki a borkultúra. ez olyan mint ahogy a pálinkát se isszuk szívószállal de megtehetnénk és mégse
Az 1-1 kultúrában hagyományos italoknál gyakran az a fogyasztási norma, ahogyan a minőségi változatot fogyasztják. Az igazán jó bor nem hidegen jó (és főleg nem vizezve), ezért a rosszba sem szokás beletenni, pedig némelyiknek nem árt...
Pl. a vodkát se nagyon tennénk fagyra, ha olyan régen ismernénk, mint a pálinkát:) Ázsiában a konyakot is gyakran jégre töltik, mert ott meg az számít "újnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!