Van erre valami mód?
Figyelt kérdés
Szombat este voltam egy házibuliba.Az eate folyamán kicsit sokat ittam.Az erősebbeket este 9 óra körül kezdtük el inni.Valamikor éjfél környékén az utólsó emlékem hogy egy haverral whisky kóláztunl.Ezek után semmire nem emlékszem.Csak néhány kép van a fejembe.A telefonomba találtam néhány képet meg a haverok amit meséltek így tudom mik történtek.Láttam írtam egy lány barátomnak hogy szeretem meg minden azután mégfelis hívtam.De hogy beszéltem-e vele nem tudom.Van valami modja annak hogy eszembe jussanak a dolgok?2017. júl. 3. 10:43
1/3 anonim válasza:
Adj időt magadnak. Lehet, hogy pár nap múlva, tiszta fejjel előjön néhány filmkocka. Ha valami zseníroz, hogy valakinek rosszat mondtál, inkább kérj bocsánatot, és utána felejtős az egész.
Másokkal is előfordul... :)
2/3 Phoney válasza:
Nem nagyon, mivel ebben a helyzetben valszeg meg sem jegyzi az agyad a történteket, szóval nincs mire visszaemlékezni. Ha mégis, akkor hipnózis alatt vissza lehet rá emlékezni.
3/3 anonim válasza:
"Van valami modja annak hogy eszembe jussanak a dolgok?"
Sajnos nincs.
Legközelebb majd jóval kevesebbet kell inni.
Ha filmszakadásig iszod magad, az agyad más üzemmódra vált át, a tudatállapotod megváltozik. Soha nem tudod visszahozni az itt történteket az emlékeid közé. Sajnos másoktól kell informálódnod, hogy mit tettél ezen időszak alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!