A minőségi borok tartalmaznak élesztőt? Van erre valami szabályozás, hogy mivel lehet "érlelni"?
Figyelt kérdés
Üdv!
A pancsolt, üveges olcsó borokat sok dologgal feljavítják, előérlelik. A minőségi boroknál hogy történik ez?
Köszi!
2015. jan. 5. 22:13
1/1 anonim válasza:
Valamit magára adó üzem csak fajélesztőkkel dolgozik, mert a vadélesztők nem bírják annyira az alkoholt és lehet hogy eltérő mellékíz keletkezhet. Egyébként máshogy nem indulna be az alkoholos erjedés, az élesztőgombák elengedhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!