A sok töménytől fájhat a torkom?
Figyelt kérdés
Tegnap szétittam magam, szó szerint mindent ittam, amiben van alkohol. Tequila, pálinka, rum, jager meg hasonlók. Ma viszont mikor felkeltem a brutális másnap mellett a torkom is nagyon fáj. Nem szoktam inni, szóval nincs tapasztalatom. Nyeléskor fáj leginkább, és érzem hogy be van gyulladva. Nem hánytam. A pia tehette? Hogyan tudom orvosolni? Ui.: Fagyos poharakból ittunk, baromi hidegeket.2017. jún. 24. 22:15
1/10 anonim válasza:
Részegen esetleg sok kiabálás?
Mondjuk szórakozóhelyen elég gyakori halogy túl kell kiabálni a hangos zenét
Attól fájhat (szerintem)
3/10 A kérdező kommentje:
A zene hangos volt, de videók alapján csendben voltam.
2017. jún. 24. 22:41
4/10 anonim válasza:
A hideg pia miatt gyulladhatott be a torkod.
5/10 A kérdező kommentje:
Az magától el fog múlni?
2017. jún. 24. 23:05
6/10 anonim válasza:
"Fagyos poharakból ittunk, baromi hidegeket." nem egyértelmű ezek után?
Ne szrj már be ennyire pár nap és elmúlik..
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, legközelebb adok be kérvényt ha aggódni szeretnék.
2017. jún. 24. 23:11
8/10 anonim válasza:
Hideg ital, esetleges kiabálás, füst (ha dohányoztak melletted az éjjel és te nem vagy dohányos), plusz az alkohol gyengíti az immunrendszered.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. jún. 25. 12:23
10/10 anonim válasza:
Egyrészt a hideg italok. Másrészt a gondatlanul elmosogatott poharak. Csinos kis torokfertőzést lehet összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!