Ha meg vagyok fázva és fáj a torkom, milyen alkoholt igyak?
Figyelt kérdés
nem vagyok már annyira beteg, csak köhögök és fáj a torkom, arra gondolom annyira nem jó a hideg. szóval sör, bor kiesik, de a töményeket is hidegen jó inni.. meg kb mindent. forralt bort ne mondjátok, az nem megoldható, pálinkához nincs kedvem, likőröket utálom.. ötlet?2015. ápr. 18. 19:28
1/10 anonim válasza:
Pedig egy kis pálinkás gargarizálás jó lehet.
2/10 anonim válasza:
Az első pálinka után megjön a kedv a következőkhöz. :)
3/10 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni alkoholos gyógynövényes szirupokat, talán drogériákban is. Pl. lándzsás utifű szirup vagy kakukkfű szirup. Finom és alkoholos.
4/10 anonim válasza:
A konyakot melegen szokták inni. Persze kivéve a magyarok.
6/10 Ditta323 válasza:
Jó kis hp, az megfázásra is jó. Amúgy toroknál kicsit car, mert mar és kapar, amúgy nagyon hatásos. Ami még jó a méz. :)
8/10 anonim válasza:
Én most Elixirum thymit iszogatok, jól fejbekólint minden korty, de jó a köhögésre.
9/10 anonim válasza:
unikum, jagermeistert ajánlom azok gyögynövényes italok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!