Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik olyan sör, amiben sem...

Létezik olyan sör, amiben sem búza, sem árpa nincs?

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 22:57
 1/7 anonim válasza:
Az nem sör :) de van amit úgy neveznek, például a mézsör.
2017. jún. 20. 23:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos allergiás vagyok mindkettőre, pluszban pedig érzékeny a cukorra. Csak próbálom kideríteni, mit ihatok meg, ha elmegyek szórakozni, de nagyon úgy fest, hogy semmit
2017. jún. 20. 23:11
 3/7 Phoney ***** válasza:
100%

Égetett szeszt nyugodtan ihatsz, kivéve, amiben hozzáadott cukor van. Gyakorlatilag cukormentes a (valódi) pálinka, a whisky és általában a vodka is. Minimális (kb. 30g/L) hozzáadott cukor lehet a brandyben, a (valódi) rumban, a tequilában, a ginben és egyéb párlatokban, de gondolom ennyitől nem lesz bajod, mert akkor kb. semmit nem ehetnél. Kerüld viszont a likőröket (beleértve a keserűlikőröket is!), álrumokat (inländerrum és rumverschnitt, pl. Stroh, Spitz, Portorico), álpálinkákat (Fütyülős, stb.).

Ha nem akarsz rövidet inni, akkor egyszerűen keverd valamivel.

2017. jún. 21. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Corona... Sok amcsi filmben is feltűnik ez a mexikói sör, és bizony kukoricasör...

Mondjuk én még nem kóstoltam, és kicsit gyanakvó is vagyok, ha a kukoricadarára gondolok a rendes sörnél, de aztán ki tudja.

2017. jún. 23. 01:27
 5/7 Phoney ***** válasza:

ma 01:27

A kukoricasör nem azt jelenti, hogy nincs benne árpamaláta...

2017. jún. 23. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Van glutenmentes sor. De ha a cukrot sem birod, akkor nem kellene eroltetni az alkoholt, mivel nagy resze cukorra bomlik le a szervezetedben...
2017. jún. 23. 15:12
 7/7 Phoney ***** válasza:

ma 15:12

Az alkohol nem bomlik semmiféle cukorrá.

2017. jún. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!