Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 13 évesen nagyon korai alkohol...

13 évesen nagyon korai alkoholos italt fogyasztani?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek erről? Ti mikor kezdtétek?

13/lány

2017. jún. 11. 10:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%

Taknyos kis ovodasok vagytok. Tudod, a nagyok meg a FELNOTTEK azert szoktak osszejovetelekkor iszogatni, mert nekik valoban lehetnek olyan problemaik, melyeket meg ott sem tudnak felretenni, de megis kellene nekik egy kis kikapcsolodas. Na ebben segithet az alkohol.

Egy 13 eves pisisnek azonban mi az a vilagrengeto gondja, amit nem tud elengedni, mikor talalkozik a barataival a hetedik bebol a jatszoteren?

Altalanos iskolaban alhohol...hat betojok, hova sullyed a vilag. Nalunk kozepiskola elso-masodik eveben kezdett mindenki ismerkedni vele, altalanosban meg biciklizni meg fagyizni jartunk szorakozas cimen, a bulit meg a szulinapi zsurok jelentettek meg az iskolai farsang.

Mellesleg az alhohol semmire nem megoldas. Egy felnott embernek valo alkalmankent, de nekik sem rendszeresen.

2017. jún. 11. 13:09
 22/28 anonim ***** válasza:
27%
23 évesen nem ittam meg 2dl whiskeyt vagy töményet de még sört sem.
2017. jún. 11. 13:52
 23/28 anonim ***** válasza:
35%
13 evesen nem korai alkoholos italt inni. De nem igy, ahogy te csinalod. Ennyi idosen otthon, ha volt valami osszejovetel, szulou felugyelet mellett probalgattam, kostolgattam az alkoholos italokat. De nem whiskyvel kezdtem... :Dd Es egyaltalan nem sokkal vagyok nalad oregebb, 18 eves vagyok. Nem voltam nyomi, meg gaz, meg mit tudom en mi. Kifejezetten "menonek" szamitottam kozepiskolaban. Rohadtul raersz meg tonkretenni magadat.
2017. jún. 11. 15:14
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát az én bandámban(tehát akikel logtam) úgy 9-en voltunk. Nagyon össze voltunk nőve. A mai napig tartsuk valamiyen szinten a kapcsolatot.... Én voltam a 3-ik legkisebb. Ketten voltak akik egy ével kisebbek voltak, mint én és négyen akik egy ével nagyobbak és ketten pedig két évvel idősebbek. 11 éves voltam amikor megidtuk az első alkohol mentes sörünket. Közbe közbe megidtunk valami gyengét. Aztán amikor én 12 éves voltam jött az ötlet, hogy szilveszter alkalmából kostoljunk meg egy "pár" dolgot (Volt ott sör,bor,pezsgő,pálinka,vodka,whisky,). A végére össze hánytunk mindent. Akkor megtanultuk, hogy nem jó sokat inni és föleg nem ilyen össze vissza. A legközellebi alkalomkor már 14 voltam . Akkor már mindenki vissza fogta magát amenyire tudta. Tehát azt tudom mondani ha nem visszed tulzásba akkor nem lehet nagy baj.
2017. jún. 11. 21:52
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
14 éves korom óta fogyasztok alkoholt inkább nagyobb mint kisebb rendszerességgel, ennek ellenére remekül funkcionáló vezető beosztású ember vagyok egy nagyvállalatnál. Ki a rossebet érdekel, hogy egy kiskamasz baromságokat csinál? Erről szól az ember élete 12 és 25 éves kora között, nincs itt semmi látnivaló. Az sem meglepő, hogy 13 éves lányok fiúkkal akarnak lógni, vannak ezek a hormon dolgok. Annyira figyelj oda kedves kérdező, hogy mellette tanulj normálisan, gondold ki mihamarabb mi szeretnél lenni, legyenek hobbijaid meg céljaid, ha ez megvan, akkor ugyanúgy sikeres ember leszel akkor is, ha hetedikesként másnaposan mész csütörtökön iskolába. Tudom, velem ez volt.
2017. jún. 12. 14:27
 26/28 Trevor. ***** válasza:

13 évesen tényleg korai. Én 14 voltam, amikor először berúgtam, igazából a másnap egy pokol volt, de amúgy jól éreztem magam. Aztán gimiben 2. évben (15-16 éves fejjel) jött be úgy igazán az alkohol, haverokkal kb. minden héten elmentünk kocsmába (ahol kiadták a piát), meg néha megkértünk egy idősebbet, hogy Tescoban vagy Tom Marketben vegyen nekünk alkoholt. Aztán 17-18 éves korunkra valahogy ráuntunk az alkoholra, vagy nem is tudom. Komolyan kell venni a tanulást, érettségire kell készülni stb. Most 18 vagyok és max 1-2 sör, azt se minden héten.

13 évesen ha annyira érdekel az alkohol, vegyél (vetess) 2%-os gyümölcsös sört vagy cidert. De most inkább arra koncentrálj, hogy felvegyenek abba a gimibe/szakközépbe, ahova szeretnél menni.

2017. jún. 13. 22:21
 27/28 anonim ***** válasza:
14%
A pia nem véletlenül van 18-hoz kötve...A májadról meg az egészségedről nem is beszélve
2017. aug. 18. 22:37
 28/28 anonim válasza:

a fröccs az mennyire tömény?(tibi atya)

ez íztől is függ?

2021. febr. 5. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!