13 évesen nagyon korai alkoholos italt fogyasztani?
Nektek mi a véleményetek erről? Ti mikor kezdtétek?
13/lány
Taknyos kis ovodasok vagytok. Tudod, a nagyok meg a FELNOTTEK azert szoktak osszejovetelekkor iszogatni, mert nekik valoban lehetnek olyan problemaik, melyeket meg ott sem tudnak felretenni, de megis kellene nekik egy kis kikapcsolodas. Na ebben segithet az alkohol.
Egy 13 eves pisisnek azonban mi az a vilagrengeto gondja, amit nem tud elengedni, mikor talalkozik a barataival a hetedik bebol a jatszoteren?
Altalanos iskolaban alhohol...hat betojok, hova sullyed a vilag. Nalunk kozepiskola elso-masodik eveben kezdett mindenki ismerkedni vele, altalanosban meg biciklizni meg fagyizni jartunk szorakozas cimen, a bulit meg a szulinapi zsurok jelentettek meg az iskolai farsang.
Mellesleg az alhohol semmire nem megoldas. Egy felnott embernek valo alkalmankent, de nekik sem rendszeresen.
13 évesen tényleg korai. Én 14 voltam, amikor először berúgtam, igazából a másnap egy pokol volt, de amúgy jól éreztem magam. Aztán gimiben 2. évben (15-16 éves fejjel) jött be úgy igazán az alkohol, haverokkal kb. minden héten elmentünk kocsmába (ahol kiadták a piát), meg néha megkértünk egy idősebbet, hogy Tescoban vagy Tom Marketben vegyen nekünk alkoholt. Aztán 17-18 éves korunkra valahogy ráuntunk az alkoholra, vagy nem is tudom. Komolyan kell venni a tanulást, érettségire kell készülni stb. Most 18 vagyok és max 1-2 sör, azt se minden héten.
13 évesen ha annyira érdekel az alkohol, vegyél (vetess) 2%-os gyümölcsös sört vagy cidert. De most inkább arra koncentrálj, hogy felvegyenek abba a gimibe/szakközépbe, ahova szeretnél menni.
a fröccs az mennyire tömény?(tibi atya)
ez íztől is függ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!