13 évesen nagyon korai alkoholos italt fogyasztani?
Nektek mi a véleményetek erről? Ti mikor kezdtétek?
13/lány
Megvették nekem.
Miért lennék alkoholista? Mert évente 3x iszok; tanév kezdetekor, újévkor és tanév végekor?
A r1b@ncot meg végképp nem értem...
Nagyon korai. Főleg töményet.
Ennyi idős koromban családi összejöveteleken megengedték, hogy igyak egy-két korty bort, pezsgőt, sört, mert kíváncsi voltam az ízére. De nem kattantam rá, nem ittam többet belőlük. Később néha egy pohár pezsgőt ittam ilyen összejöveteleken.
Amikor középsulis koromban elkezdtünk járni szórakozni osztálytársakkal, akkor kezdtem kipróbálni, hogy milyen az alkohol. De akkor is általában bort ittam.
Szerintem durva, hogy 13 évesen ilyen durva italt iszol. Persze, ha egyszeri alkalom volt, akkor semmi gond. Csak ne legyen ez még most rendszeres.
Nagyon "menő" banda lehet... 13 évesen fiúzol? 14 vagyok de még eszem ágába sincs. Amúgy gratulálok a whiskeyhez... 13 évesen.. és lány vagy.. pffff szégyeny... de akár mit mondunk, nem fogunk tudni hatni rád.
rontsd el az életed nyugodtan.
Megkérdezem én, hogy, ha ennyi idősen már iszol, akkor később mi lesz?
Hidd el ilyen fiatalon káros az alkohol. Nem tudsz viselkedni majd és értelmetlen is az egész. 13 évesen inkább olvass egy könyvet vagy tanulj!
Kérlek szépen ne most kezd el az ivást! Később negatív hatással lesz rád!
Én 17 éves koromig nem ittam semmit soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!