Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 13 évesen nagyon korai alkohol...

13 évesen nagyon korai alkoholos italt fogyasztani?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek erről? Ti mikor kezdtétek?

13/lány

2017. jún. 11. 10:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Megvették nekem.

Miért lennék alkoholista? Mert évente 3x iszok; tanév kezdetekor, újévkor és tanév végekor?

A r1b@ncot meg végképp nem értem...

2017. jún. 11. 12:05
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Semmiképp sem jó, hogy iszol, de akkor sokkal rosszabb a helyzet, ha auért csinálod, hogy a fiúk akikkel vagy ilyenkor menőnek gondoljanak. Ha azért csinálod hogy kibróbáld akkor kicsit jobb a helyezet, de én nem folytatnám a helyedben.
2017. jún. 11. 12:08
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Korai még gyerek vagy plusz nem oldja meg a gondokat az alkohol max kis időre el felejted azt utánna ugyan úgy ott lesznek a gondok/bajok
2017. jún. 11. 12:18
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon korai. Főleg töményet.

Ennyi idős koromban családi összejöveteleken megengedték, hogy igyak egy-két korty bort, pezsgőt, sört, mert kíváncsi voltam az ízére. De nem kattantam rá, nem ittam többet belőlük. Később néha egy pohár pezsgőt ittam ilyen összejöveteleken.

Amikor középsulis koromban elkezdtünk járni szórakozni osztálytársakkal, akkor kezdtem kipróbálni, hogy milyen az alkohol. De akkor is általában bort ittam.

Szerintem durva, hogy 13 évesen ilyen durva italt iszol. Persze, ha egyszeri alkalom volt, akkor semmi gond. Csak ne legyen ez még most rendszeres.

2017. jún. 11. 12:23
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Mit számit az, hogy mi mit mondunk? Ugy is inni fogsz, ha helyes, ha nem helyes....
2017. jún. 11. 12:27
 16/28 anonim válasza:
47%

Nagyon "menő" banda lehet... 13 évesen fiúzol? 14 vagyok de még eszem ágába sincs. Amúgy gratulálok a whiskeyhez... 13 évesen.. és lány vagy.. pffff szégyeny... de akár mit mondunk, nem fogunk tudni hatni rád.

rontsd el az életed nyugodtan.

2017. jún. 11. 12:36
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem is az, hogy korai, hanem szimplán vérciki.
2017. jún. 11. 12:39
 18/28 anonim ***** válasza:
46%

Megkérdezem én, hogy, ha ennyi idősen már iszol, akkor később mi lesz?

Hidd el ilyen fiatalon káros az alkohol. Nem tudsz viselkedni majd és értelmetlen is az egész. 13 évesen inkább olvass egy könyvet vagy tanulj!

Kérlek szépen ne most kezd el az ivást! Később negatív hatással lesz rád!

Én 17 éves koromig nem ittam semmit soha.

2017. jún. 11. 12:41
 19/28 anonim ***** válasza:
42%
Most iszom egy lány miatt! Két hétig mindennap ittam, most meg nehéz kibírni, hogy ne igyak csak egy sört. Tudod nagyon nem jó rászokni!
2017. jún. 11. 12:42
 20/28 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezd anyádat!
2017. jún. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!