Hétvégén buli hazipálinkat hogy lehet turbozni hogy üssön? Keverni vagy dvagy valami? Ppls privatba
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 21:34
1/9 anonim válasza:
Keverd össze 80 %-os Inlender rummal.
2/9 anonim válasza:
ne igyál, te már így is hülye vagy...
4/9 anonim válasza:
Ütős bulit akarsz?
Szólalkozz össze nálad jóval erősebbel!
5/9 anonim válasza:
Ott már nagy a gond ha a házi pálinkát keverni kell..
6/9 anonim válasza:
Tudod mi az a pálinka? Pálinkát keverni undorító... Elcseszni ezzel a pálinkát nagy hiba, magába igyátok. Vodkát, rumot szoktak keverni.
7/9 anonim válasza:
Úgy látszik ma már az a divat hogy gyorsan berúgni és kidobni a taccsot. A pálinkát nem szabad semmivel keverni, max egy kis kisérőt utána inni.
Én is ittam régebben a társasággal , de mi nem azért hogy okádjunk, hanem a jó hangulat miatt piáltunk. Akkor is volt aki össze keverte naranccsal, meg kólával de annak hányás lett a vége. Persze én ezeket még magában se birom meginni, narancs meg kóla.
A házi pálinka az egyik legjobb, legtisztább és leg egészségesebb tömény szesz. Persze mértékkel , mert ez is árthat nagyon is.
8/9 anonim válasza:
Manapság a fiatalok körében divat a mértékkel és tartózkodással ivás.
Mérték a vödör, tartózkodás saját hányadékban az asztal alatt.
9/9 anonim válasza:
ha van szódagép otthon akkor csináljátok meg szénsavasra, 3 napig azt sem fogod tudni hol vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!