Azt,hogy ki nem szarja le ,hogy mások mit gondolnak? Idd azt amit szeretsz.
2017. márc. 19. 19:54
3/16 Mojjo válasza:
Dehogy. Sőt, jó, ha lehet egy lánnyal sörözni.
2017. márc. 19. 20:08
4/16 anonim válasza:
Bár nő vagyok és nyáron szívesen megiszom de szerintem a férfiak arra asszociálnak, hogy a sörtől nagyokat lehet böfögni és különösen büdös az ember lehellete tőle.
2017. márc. 19. 20:13
5/16 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy például milyen fiúról beszélünk. Mert olyanok mint például én, aki nem iszik főleg nem sört, az lehet hogy negatívumként fogja fel. Valamint a szagától is hányingerem van.
De aki nagy ivó, az lehet kifejezetten szeretik az olyan lányokat, mert legalább azok a nők úgyis hozzászoktak a szaghoz, meg nem fog megszólni ha kikapcsolódásként lecsúszik neki pár sör.
2017. márc. 19. 20:20
6/16 anonim válasza:
Mindenfajta drogozát elítélek. :)
2017. márc. 20. 06:04
7/16 anonim válasza:
Ha normális felfogású akkor nem lehet nála negatívum. Fel kéne már fogni végre, hogy nincsenek nő-férfi italok, mindenki azt issza, amit szeret. Így az a srác, aki likőrt fogyaszt nem egy "mocskos b*zi", és az a lány, aki sörözik se nem "leszbi" és nem is egy "tróger ri*anc".
Plusz persze ahogy már említette valaki, előnyt jelenthet, ha a lánnyal pár sör mellett lehet dumálni, illetőleg saját nézőpontomra vonatkoztatva, jómagam kifejezetten örülnék, ha találkoznék egy sörforradalmár csajjal, de mivel mi alapból kevesen vagyunk, erre kicsi esélyt látok. :D
2017. márc. 20. 10:58
8/16 Mojjo válasza:
@7: ha a sörforradalmár alatt azt érted, hogy normálisan elkészített, minőségi (idehaza ennek megfelelően kb csak kézműves) söröket iszik, akkor ennek soha nem látott, nagy és egyre duzzadó divatja van, így a kevesen vagytok kitétel némi erős negatív túlzás :)
2017. márc. 20. 12:33
9/16 anonim válasza:
Mojjo, igen, ezt értem alatta, illetőleg annyit hozzátennék, hogy keresi az új és izgalmas ízeket. :) Amúgy abban egyetértek, hogy Pesten ennek nagy divatja van, de vidéken tényleg elég kevesen vagyunk. Általában a környezetemben addig mennek el az emberek, hogy a mainstream magyar nagyüzemi helyett törekednek a cseh és német import nagyüzemi vásárlására. (Meg persze néhányan Guinnes Draught-ot meg Coronitát isznak, de mivel mindkettő drága és tök jellegtelen, ezek hiába úgymond "különleges sörök", mégiscsak az imázs az egyetlen, amit a magas árral megvehetnek.) De persze, igazad van, egyre divatosabb dolog ez, de leginkább szerintem a főváros területére koncentrálódik legfőképpen egyelőre.
2017. márc. 20. 13:19
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Hát lehet, hogy túl nagy sikert nem aratnék akkor, tekintve, hogy Kőbányait szoktam inni. Sok szép emlékem fűződik hozzá, úgyhogy ehhez így ragaszkodom. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!