Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fiúk, az negatívum ha egy...

Fiúk, az negatívum ha egy lány sörözik?

Figyelt kérdés
A bulikban mindig megkapom, hogy egy lány ne igyon sört, az nem valami "nőies". Ti mit gondoltok erről?

2017. márc. 19. 19:46
1 2
 11/16 tom80 válasza:
100%
Szia. Az, hogy kinek mi a nőies az teljesen szubjektív. Én pl. kifejezetten kedvelem a kicsit fiús, vagányabb lányokat, és simán belefér, ha pl. sört iszik, ha azt viszonylag mértékkel teszi. (Engem tehát kifejezetten irritál a Luis Vuittonos szerecsétlenkedés magassarkúban) 37/F remélem hasznos volt :)
2017. márc. 20. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

No, igen az emlékek... van egy ismerősöm, aki még a '90-s évek elején megszerette az akkor még osztrák import Steffl sört, és mai napig csak azt issza, holott Ausztriában már meg is szűnt a márka, csak a Heineken Hungáriánál pancsolnak valamit ilyen néven.

Mindazonáltal a szokásos szövegtől megkímélek most mindenkit, esetleg, kérdező, ha netán mégis szeretnél kiszakadni a mainstream sörök köréből, akkor dobj egy pm-et, és ajánlok jópár olyan darabot, amelyek igazi ízélményt nyújtanak! :)

2017. márc. 20. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk egy kőbányais csaj azért nehezen vágódna be.
2017. márc. 20. 18:07
 14/16 anonim válasza:
100%
Sztem tök mind1 mit iszol, amíg nem iszod magad takony rèszegre.
2017. márc. 21. 23:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sort inni noies, beokadni ferfias.. :D
2017. márc. 25. 17:40
 16/16 anonim válasza:
Nekem mammerom már magzatsörben született és az infúziójába is azt kérne. Boldog, hosszú élet titka, azt vallja. Én is szeretem,de valóban büdögni kell tőle és büdös is( lányként mondom)
2019. máj. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!