Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lágy, édesebb sörök, mint pl...

Lágy, édesebb sörök, mint pl Holsten?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az a helyzet hogy a keserű,"erősebb" söröket nem szeretem...egyszer haveromnál ittam Holstent,és annak az íze viszont finomnak és lágynak tűnt(bár lehet csak be voltam állva :DDD)

Szóval ehhez hasonló,nem túl sörkedvelő számára is iható söröket tudnátok írni?Árban természetesen a legforintosabb,de azért 250ft-nál többet nem szívesen szánnék rá egy-egy berúgás alkalmával :D

Köszi!

2017. ápr. 6. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De Helder lengyel sör, Tesco forgalmazza, akciósan kb. 169 Ft. Nekem ez jött be.
2017. ápr. 6. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Holsten addig volt jó, amíg a horvátoktól importáltuk és 5 %-os volt!
2017. ápr. 6. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek igaza van, addig még meg lehetett inni legalább, a mostanit, amit a szerbek kotyvasztanak már nem.

Lágy és édes sörök 200 forint alatt?

Soproni Fekete Démon, ha nem zavar, ha hogy nagyon híg, de amúgy édes, karamelles karaktere van.

Kozel Cerny, szintén hasonló, csak ez kicsit kávés is, de azért nagyrészt édes.

Argus Gold, nekem már túl édes is, de amúgy édesszájúak szokták szeretni, szóval neked ajánlom.

Eichbaumnak az alapsöre, a Premium malátásan édeskés, elég lágy ízvilágú, talán a viennájukkal, a Reddel is tehetsz egy próbát.

Pécsi Szalon Barna, fűszeres, karamelles ízvilág, és bár ez kicsit a megszabott határ felett van, de azért ideteszem, hátha vagy elég rugalmas. (Meg szokták akciózni 200 forint környékére.)

Pécsi Prémium Lager, ezt is dettó édesszájúaknak találták ki, karamellmalátáról és cukorról szól az egész, de most ezzel nem leszólni akarom, a hazai nagyüzemiek között igen jó helyen áll, próbáld csak ki nyugodtan!

Nagyjából most így ennyi, kóstold végig ezeket, némelyik biztos elnyeri a tetszésedet! :)

2017. ápr. 6. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a búzasörökkel. A Valentis most le van árazva 239-re, a Zahringer meg stabilan 250 körül van.
2017. ápr. 7. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Paulaner, Franziskaner, Schneider Weisse, Weihenstephaner.

Nem tudom, hogy Mo.-on mennyi elterjedtek ezek, de itt Bécsben szinte minden supermarketben megtalálhatóak. A keserűbb pilseni sörök nekem se jönnek be, de ezeket egyenesen imádom.

2017. ápr. 7. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Aha álmodik itthon a nyomor, utolsó! :D A Paulaner kivételével egyik sem elterjedt, persze kiváló búzasörök mind, de sajnos csak pesti szakboltokban lehet kapni nevetségesen drágán(500-600 HUF), nálatok meg olyan 1 euro körül vannak asszem. Ja, és a Paulaner sörök is 400 felett vannak, így gondolom érted, miért nem ajánlottam a kérdezőnek. ;)

Amúgy a búzák nem biztos, hogy bejönnek olyannak, akik édes söröket keresnek, mert igaz, hogy nem keserűek, de a citrusos-banános íz mellett van bennük fanyar savanykásság, amit - ismerőseimből kiindulva - sokan nem szeretnek.

Persze kísérletezhetne a kérdező búzákkal, csak nagyon kevés van itthon, ami tényleg iható és 250 forintnál olcsóbb, hisz alapból a Valentins is 300 forint, egy Erdinger meg 500!

2017. ápr. 7. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a részletes válaszokat,mentek a zöld kezek! :D

holnap esedékes egy kis italozás,úgyhogy próbálgatok majd,ami útba esik :DD

2017. ápr. 7. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Berg König
2022. júl. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!