Nem régiben láttam ezt a filmet. S ez a jelenet megragadta a fantáziám. Ezt ki akarom próbálni. Lehet halálos kimenetelű ez a kísérlet?
Már vettem egy ilyen 3,5 dl kiszerelésű italt.Bele is kezdtem,de inkább megittam szép lassan fél óra alatt.
Film alapján akarsz kísérletezgetni? Talán újdonságnak hat, de nem alkoholt ivott.
Amúgy lehet halálos, ez már akár az alkoholmérgezés alsó határa. Persze függ a szesztartalomtól, testtömegtől... nézz alkohol kalkulátort.
3.
Szerintem ezek a kalkulátorok megbízhatatlanok.Nekem már 2 liter borra azt írja,hogy életveszélyes állapotba hoz.Pedig ittam már annyit,sőt hármat is.Aztán még mindig élek.
# 5
A bort nem is.
De mondjuk a megfelelően elkészített vodka narancsból már bőven meg lehet inni fél,3/4 óra alatt 2 litert,. Ez kb.olyan mintha 2liter gyengébb(10%) bort fogyasztott volna az ember.Erre az alkohol mennyiségre is azt írja a kalkulátor,hogy életveszélyes állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!