Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem régiben láttam ezt a...

Nem régiben láttam ezt a filmet. S ez a jelenet megragadta a fantáziám. Ezt ki akarom próbálni. Lehet halálos kimenetelű ez a kísérlet?

Figyelt kérdés

[link]

Már vettem egy ilyen 3,5 dl kiszerelésű italt.Bele is kezdtem,de inkább megittam szép lassan fél óra alatt.

2017. ápr. 2. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 2. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Főleg gyerekeknek. Áh, ezt nem ajánlom senkinek.
2017. ápr. 2. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Film alapján akarsz kísérletezgetni? Talán újdonságnak hat, de nem alkoholt ivott.

Amúgy lehet halálos, ez már akár az alkoholmérgezés alsó határa. Persze függ a szesztartalomtól, testtömegtől... nézz alkohol kalkulátort.

2017. ápr. 2. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:

3.

Szerintem ezek a kalkulátorok megbízhatatlanok.Nekem már 2 liter borra azt írja,hogy életveszélyes állapotba hoz.Pedig ittam már annyit,sőt hármat is.Aztán még mindig élek.

2017. ápr. 2. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Számít az is, hogy mennyi idő és milyen részletekben került a szervezetbe. Kétlem, hogy 2-3 litert pár perc alatt pusztítottál volna el.
2017. ápr. 2. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

A bort nem is.

De mondjuk a megfelelően elkészített vodka narancsból már bőven meg lehet inni fél,3/4 óra alatt 2 litert,. Ez kb.olyan mintha 2liter gyengébb(10%) bort fogyasztott volna az ember.Erre az alkohol mennyiségre is azt írja a kalkulátor,hogy életveszélyes állapot.

2017. ápr. 2. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
3.5 decibe azért szerintem nem halnál bele. Töménnyel még nem "játszottam" ilyet, de volt hogy fogadásból egy üveg 13%-os bort megittam, és semmi bajom nem volt, alig éreztem. Szerintem ha eszel előtte rendesen akkor 3.5 deci tömény még nem az alkoholmérgezés kategória
2017. ápr. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!