Szerintetek a rozé női, nőies ital?
Figyelt kérdés
kort, és nemet is írjatok!:)2017. márc. 3. 18:47
1/8 anonim válasza:
Sztem nem, tök finom és ha valaki szerint túl nőies csak a színe miatt vagy a megjelenése szerint, bekaphatja. Ha finom, idd. 17/l
2/8 anonim válasza:
Természetesen semmi köze a bor színének a nemhez.
Ízének, savasságának, cukortartalmának sokkal inkább (általánosságban).
De mivel rozéból ugyanúgy hetvenmillió féle ízű savasságú és cukortartalmú létezik, mint minden másból, így elég nagy hozzá nem értés kell a nőiességgel való azonosításhoz.
40/F
3/8 anonim válasza:
Nem, természetesen nem az. Előzővel egyetértek, talán, mert magam is felnőtt vagyok.
37/N
4/8 anonim válasza:
Nem nőies. Bár én a bort nem szeretem, inkább vodkás vagyok. Rozé nem jött be, de sok férfit láttam már az ismerőseim körében, akik fogyasztják. Nem a színe fogja meghatározni. Ahogy a sör sem férfias sör, nők is isszák és ez nem ciki, ha tudod a mértéket. 42F
5/8 anonim válasza:
Egy jó Rozéfröccs? Dehogy.. Mitől lenne? Tulajdonképpen egy vörösbor kevesebb ideig a héjon áztatva.. :)
6/8 anonim válasza:
Én ugyan nö vagyok, de éppen a rose az, ami nem igazán ízlik.
7/8 Mojjo válasza:
@2:
"Természetesen semmi köze a bor színének a nemhez."
Pontosan, ahogy mondod.
"Ízének, savasságának, cukortartalmának sokkal inkább (általánosságban)."
Nem, ezeknek sem, semmilyen szinten.
8/8 anonim válasza:
Egyesek szerint az édes rozé az igen. Nos, szerintem ez nem állja meg a helyét. Úgy általánosságban a nők talán inkább édes míg a férfiak száraz borokat isznak de attól még nem lesz egyik sem női, vagy férfi ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!