Ennyitől be lehet rugni?
Ennyit rólam. Látszik, hogy mennyire vagyok "alkoholista", vagyis mennyire gyakran szoktam bárminemű alkoholt vásárolgatni..
Ja, és szilveszterkort ciderest ittam! Nagyon finom volt :) Cakk-pakk 3 dl-t, ez volt az össz alkoholmennyiség :) Piros bogyósból, isteni.
Kellemesen jól érezném magam tőle az utolsó korty megivása után kb 2 óráig, aztán lassan kezdene elmúlni a hatása
23/f
Nekem egy üveg pezsgő egy este alatt nem árt meg, igaz nem keverem semmivel sem.
Amit írtál, hogy be lehet-e rúgni tőle, nagyon sokmindentől függ.
Egyénenként változó mindenkinek az alkohol bírása.
Helyzettől függ.
Van, hogy simán megiszom egy üveg pezsgőt egy este alatt és semmi bajom. Kicsit érzem, de nem vagyok részeg, nem vagyok rosszul, csak kicsit feldob. De ha gyorsan kéne meginnom, akkor tuti rosszul lennél.
De olyan is volt már, hogy rendezvényen ittam egy pohár pezsgőt és kicsit már szédelegtem, mert éppen tök éhes és fáradt voltam.
Tapasztalatlan vagy még, gondolom kb. 15-16 éves.
Én ennyitől nem rúgnék be, megkockáztatom azt is, hogy meg sem érezném magamon. A cider meg alig dob a berúgáshoz, mintha üdítőt innál kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!