Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ennyitöl nagyon be lehet rugni?

Ennyitöl nagyon be lehet rugni?

Figyelt kérdés
3pohár vodka-narancs,1boros-kóla,2pohár pezsgő,1 kispohár fütyülős,2pohár sör,1 kis pohár Jéger
2010. jan. 1. 20:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
hát én kifeküdnék tőle, de én köztudottan nem nagyon bírom a piát...
2010. jan. 1. 20:12
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől szerintem már be!
2010. jan. 1. 20:13
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
ha a kis pohár alatt a felespoharat érted, hát végülis be lehet, bár aki jól bírja, annak annyira nem üt be, max nagyon jó kedve lesz
2010. jan. 1. 20:13
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

hát eléggé meg vannak keverve itt a dolgok, szal nekem ez már betenné a kaput, de attól függ ki mennyire bírja...karácsony másnapján voltam este buliban, megittam összesen vagy másfél liter vodka-spriteot, egy jagert, meg vagy 2 berentzent, de még másnap is volt "nyoma" az estének...xD

Szal csak csínnyán a vodkával meg a keveréssel, a vodka kimarja a gyomrod, legalábbis ugy érzed másnap...;)

2010. jan. 1. 20:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy OFF-olok, de az érdekelne, hogy miért kérdezed ezt? Tervezed ezt a mennyiséget bepuszilni, vagy mi? :D
2010. jan. 1. 20:16
 6/25 anonim válasza:
100%
Hát sok mindentől függ: Lány.Fiú? Hány éves? Egészségese-e? Szokott-e inni? Hány kiló? Eszik-e közben, meg úgy mennyi idő is telik el a fogyasztott italok között. Mert egy hétre nem sok. De egy estére szerintem, úgy nagy általánosságban elég, hogy: - Beb@sszon, mint a sz@r XD
2010. jan. 1. 20:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem is (csak) a mennyiség hanem a keverés is ütős egy napra (pl pezsgő), ez nem csak garantál berugás hanem rosszul lét is.

Ilyen keverést nem szabad csinálni.

2010. jan. 1. 20:18
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem én előbb lennék rosszul, minthogy elég jól érezzem magam:D egyébként igen, ha nem hányod el magad, akkor elég részeg lehetsz tőle. Mondjuk én 43kg vagyok, szóval nem kell túl sok alkohol, h berúgjak...
2010. jan. 1. 20:20
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Ha ennyire kevered, akkor garantált a másnaposság! (Ezt ittad tegnap éjjel?)
2010. jan. 1. 20:49
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
garantáltan HÁNYÁS.
2010. jan. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!