Szerintem nem mondjuk ez függ a testalkatodtol ,hogy mennyit ettél előtte és ,hogy milyen gyorsan iszod.
Ha húzóra akkor meg fogja ütni a fejed.
Előtte sokat kell enni akkor felszívja a piát a kaja.
3pohár vodka-narancs
,1boros-kóla
,2pohár pezsgő
,1 kispohár fütyülős
,2pohár sör
,1 kis pohár Jéger
Ez már csak ott is megbukik ,hogy borra sör aztán előtte egy kis pezsgő a jéger meg hab a tortán.Ettől beállsz mint a gerely..:S
2010. jan. 1. 21:03
12/25 anonim válasza:
Borra sör forever. :P
Még sajnos ennyitől se rúgnék be, de mivel össze-vissza van kutyulva, olyan rosszul lennék tőle, hogy több pia nem kéne.
2010. jan. 1. 21:15
13/25 anonim válasza:
Valszeg be, de ennyire keverve elég szar lehet utána.
2010. jan. 1. 21:45
14/25 anonim válasza:
én most szilveszterkor k_rva sokat ittam, full másnapos vagyok, ennyit még életembe nem hánytam de nagy buli volt:DD:D:D bocs de ezt meg kellett osztanom veletek:D
2010. jan. 1. 23:15
15/25 anonim válasza:
én 10pohát Jägertől, két pohár pezsgőtöl, meg három pohár vodka-burntől tegnap kidőltem
tehát be.
2010. jan. 2. 01:35
16/25 anonim válasza:
Én a hetedik után már semmit sem számoltam..
2010. jan. 2. 01:36
17/25 anonim válasza:
Max szarul lennék tőle, de berúgás, főleg nagyon berúgás esélytelen.
16/F
2010. jan. 3. 00:40
18/25 anonim válasza:
Nekem ennyitől már hányás,képszakadás.:)
2010. jan. 3. 15:17
19/25 anonim válasza:
szerintem ennel joval több piatol is berughatnad ha nem keverned... nekem a rekordom 9 nagy tequila, vodkanaranccsal öblitve, plusz egy korso sör, meg egy nagy jager... de be is rugtam mint atom, azota a citromtol rosszul vagyok :D
2010. jan. 3. 16:17
20/25 anonim válasza:
23:15ös vagyok..
én a fasírttól vagyok szarul,mert azt nyomták belém h haza tudjak menni reggel :D:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!