Ennyitől be lehet rugni?
Figyelt kérdés
1 üveg pezsgő és 1 üveg cider2017. jan. 1. 23:48
1/20 anonim válasza:
Mindenkinél másak az "adagok", valaki már 1 korsó sörtől is kész van, valaki egy üveg töménytől sem.
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem...Ti berugnátok ennyitől?
2017. jan. 1. 23:54
5/20 anonim válasza:
Első vagyok, én jól érezném magam ennyitől, de nem lennék részeg tőle.
7/20 ThodEE GoD válasza:
8/20 anonim válasza:
MI az a cider??? Már a boltban is láttam, de mi ez?? Mikor jött be? Azelőtt soha nem láttam. Ez valami újfajta divatőrület? Olyan, mint amikor döntitek magatokba azt a szenny redbullt és a többi energiaitalt?
9/20 anonim válasza:
# 8 Bírom hogy gőzöd nincs hogy mi az de már fikázod..
A cider szénsavas almabor. Csinálnak körtéből is(perry). 5% körüli alkoholtartalom, márkától függően édes-félédes, hidegen isteni. Mindenféle gyümölcsös ízesítésben van. Magyarországon már 6-8 éve biztosan van Sommersy és Carling, ezek mondjuk kommerszebb márkák.
Angliában laktam egy ideig, itt a tescoban több féle cider van mint sör, ott nagy a hagyománya. Legfinomabb szerintem az epres-limeos Rekorderlig, ez egy svéd márka.
10/20 anonim válasza:
#8 A cider magyarul almabort jelent. Már elég régóta piacon van. Pl. somersby, strongbow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!