Tesco önkiszolgálós kasszánál lehet 18 alatt alkoholt venni?
Utolsó, szerintem amúgy külföldön ebből a szempontból kb. mindenhol lazább a helyzet.
Legalábbis én 16-17 évesen több országban is vettem alkoholt meg cigit, és sehol sem fordult elő, hogy nem szolgáltak volna ki, akár piáról, akár cigiről volt szó. :D (olasz, francia, cseh, szlovák és szerb földön próbálkoztam, ill. osztálykirándulásnál próbálkoztunk)
Valóban jelez a gép, de nem tudom, abban mi a kellemetlen vagy ciki. Odahívjuk a 3 méterre levő személyzetet, az megnyom egy gombot és kész. Nincs benne semmi ciki. Személyi nekem nem kell, elég idős vagyok ahhoz , hogy ne nézzenek fiatalkorúnak :)
Kisboltban az idősebbnek kinéző tagoknak bizonyára egészen nagy eséllyel kiadják mindenhol.
15: Ez igaz, de azokban amit felsoroltam 18 a korhatár. Meg amúgy Európán belül Ausztrián is Belgiumon kívül asszem mindenhol, és ott is csak a sörre meg borra 16 tudtommal.
Kiadják ha már idősebbnek nézel ki 18-nál
Történt már velem is nem egyszer. Huszonpár éves fejem van és amikor tömegek várnak még az önkiszolgáló sorában akkor a nyolcórás műszak hetedik órájában lévő eladó nagyon ritkán kéri el
Ez az igazság. A korábbi válaszolók saját, személyes tapasztalatból beszéltek?
17/f
Kisboltban, ahogy sokan írták, szinte bárhol kiadják, én ismerek helyeket, amik nagyjából abból élnek, hogy a fiatalokat itatják :D
Teszkós önkiszolgálót meg ki lehet cselezni, ahogy nagyjából minden ilyet, de a legegyszerűbb, ha megkértek valakit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!