Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fiuk! Milyen piat isztok?

Fiuk! Milyen piat isztok?

Figyelt kérdés

Es mennyit?

Mit kevertek mivel?

Mennyitol rugtok be?

Milyen rendszeresseggel isztok?

Kort is irjatok.

2016. dec. 24. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hónap múlva lesz 25 éve, hogy nem alkoholizálok.

57F

2016. dec. 25. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmit, mert nem vagyok retardált, hogy mérgezzem magam. ;)
2016. dec. 25. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Ha csak úgy iszogatni támad kedvem 1 max 2 emberrel akkor boros kóla esetleg hubertus.Házi buliba whiskey,sör,pálinka,vodka meg igazából bármi ami van.Ha kocsmába megyünk akkor pálinka meg sör vagy pálinka és boros kóla :D Az hogy mennyitől rúgok be azt így nehéz megmondani attól függ mennyit ettem előtte.Hétvégente szoktunk inni de van ,hogy néha hétköznap is :) Az ,hogy mennyit iszok megint nem lehet megmondani attól függ mennyi pénz/pia van meg attól is ,hogy szívunk e egy kis zöldet :D 17F
2016. dec. 26. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindig csak egyféle italt szoktam inni, ha keverem, akkor bajok lesznek. Gyümölcsbor a kedvencem, finom is meg könnyen be lehet tőle b***ni. Bort általában fröccsben iszom, sört néha szoktam, rövidből gin a kedvenc. Általában ritkán iszok, de akkor sokat, 2,5 ezrelék véralkoholszint elérése az ideális. Nekem nagyon kevés ital is elég, hogy kiüssem magam, 4 sör meg egy pálinka, aztán esek le a lépcsőn, meg kimaradnak az este történtek. Általában 2 havonta vannak bulik, amikre el szoktam menni, de havi 3-nál többször nem szoktam részeg lenni. 18/F
2016. dec. 29. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
2,5 ezrelék véralkoholszintnél már találnának az alkoholodban egy kis vért is. :-))
2016. dec. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!